Kirjoittaja Jota » Ma Loka 19, 6: Kirjoittaja kakkosurpo » Ma Loka 19, 8: Kirjoittaja hölömörkö » Ti Loka 20, 2: Kirjoittaja Gladys » Ti Loka 20, 6: Kirjoittaja Tiina » Ti Loka 20, 7: Kirjoittaja Vaeltava Aave » Ti Loka 20, 9: Kirjoittaja vasikka » Ke Loka 21, 8: Kirjoittaja hölömörkö » Ke Loka 21, 2: Kirjoittaja Hopalong Cassidy » La Loka 24, 6: Kirjoittaja Pavel » Ti Loka 27, Maksullisten naisten hinnat eri maissa Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Vastaa lainaamalla Maksullisten naisten hinnat eri maissa Kirjoittaja hölömörkö » Ma Loka 19, 5: Saksassa ja Hollannissa matalia.

Onko teillä mielipidettä että vaikuttaako asiaan se että maassa prostituutio on laillista tai ei? Maksullisten naisten hinnat eri maissa Kirjoittaja Tiina » Ma Loka 19, 5: Olen varmaan outo, mutta ei juuri tule koskaan mietittyä maksullisten naisten hintoja.

Maksullisten naisten hinnat eri maissa Kirjoittaja Gladys » Ma Loka 19, 6: Ei ole mielipidettä asiasta Maksullisten naisten hinnat eri maissa Kirjoittaja Jota » Ma Loka 19, 6: Kuka tunnustaa testanneensa hinnat ja miten tämä tilasto on syntynyt? Näyttäisi myös valtion yleinen elintaso vaikuttavan hintoihin, kenties prostituution laillisuuskin. Maksullisten naisten hinnat eri maissa Kirjoittaja kakkosurpo » Ma Loka 19, 8: Sekin on aika iso toimiala vähän kehittymättömissä maissa.

Ihan sen takia ettei naiset maksa ylihintoja jötiköistä muilla mailla vierahilla. Maksullisten naisten hinnat eri maissa Kirjoittaja hölömörkö » Ti Loka 20, 2: Laskeskelin mielessäni, että mies olisi nyt kolmekymppinen, ihan hyvässä pelurin iässä siis vielä.

Mitä ihmettä Ronaldolle tapahtui? Miten maailman paras jalkapalloilija voi vain yhtäkkiä kadota? Kylmä hiki nousi otsalleni. Onneksi nykyaika tuli apuun. Kurotin sängyn vierestä älypuhelimeni, otin yhteyden maailmaan ja näpyttelin Googleen  what happened to Ronaldo. Google tarjosi ensimmäiseksi Cristiano Ronaldoa.

Hiki otsallani sen kuin kylmeni. Olinko kuvitellut koko Ronaldon? No en nyt sentään. Google kertoi pian, että Ronaldo jäi aikaisin eläkkeelle palloiluhommista kilpirauhasvaivojen vuoksi.

Ja osallistui kuulemma Brasilian Suurin pudottaja -henkiseen telkkariohjelmaan. Urheilulegendasta tosi-tv-tähdeksi, haiskahtaa pahasti eräältä surullisenkuuluisalta suomalaiselta mäkihyppääjältä. Sitten tajusin, että ehkä kaikki olikin hyvin. Ronaldo ei esimerkiksi ollut kadonnut jäljettömiin, kuollut tai pilannut uraansa huumeilla. Hänen uransa päättymiselle oli harmillinen, mutta hyvä syy. Ronaldo ei näyttänyt enää huippu-urheilijalta, mutta hymyili joka kuvassa. Näytti mieheltä, joka on työnsä tehnyt ja sen hedelmistä nauttinut.

Mies on jo legenda, ja nyt hän voi viettää päivänsä vaikka makoilemalla Rion rannoilla ja syömällä donitseja. Päätin, että Ronaldosta tulee kesäni toteemieläin. En halunnut tietää hänen elämästään liikaa ei kai sellainenkaan ihminen, joka valitsee toteemieläimekseen hirven halua välttämättä miettiä hirven papanoita tai hirven strippariskandaaleja , vaan päätin valita tarinasta vain sen, mikä tuntui parhaalta: En oikein osaa selittää miksi, mutta öisen Ronaldo-episodini jälkeen minulla on ollut levollinen ja rauhallinen mieli.

Sellainen, että kaikki menee ihan hyvin. Siispä nyt, kun alkaa hermostuttaa, mietin Ronaldoa. Suunnitelmia tulee ja menee, asioita sattuu ja tapahtuu, pettymyksiä ja mokia tulee kohdalle, mutta meille kaikille voi lopulta käydä hyvin. Ja jos käy, antaa käydä.

Kiitos maailman parhaasta blogi postauksesta. En tiedä minäkään miksi, mutta minullekkin tuli äärimmäisen levollinen olo. Koska tunnen tällä hetkellä oloni jotenkin kumman seesteiseksi ja jopa hengelliseksi ja muistaakseni pidit kovin arrested developmentista niin levitän ilosanomaa, että enää vain 15 päivää ja koko neljäs kausi on netflixissä. Kesän aion ehdottomasti kulkea Tobias Funken viitoittamalla tiellä ja käyttää vain farkkushortseja.

Nyt en saa yöllä unta kun mietin, että kuka tai mikä se voisi olla. Tällaisten postauksien vuoksi rakastan blogiasi.

Koskaan ei tiedä mistä kirjoitat seuraavaksi. Ihana ajatus ja teksti, mutta Ronaldon tarina ei valitettavasti ole ollut ihan noin seesteinen. En kuitenkaan viitsi pilata tunnelmaa: Elen , mä olen valinnut nähdä tämän tarinan näin ja sä olet valinnut nähdä sen toisin - totuuden tietää vain Ronaldo itse: Tekstisi toi tänne kroonisen stressin keskelle virkistävän levollisuuden aallon.

Tästä lähtien yritän ajatella Ronaldoa, kun tuntuu, että kaikki menee pieleen - mikä minun tapauksessani tarkoittaa, että hyvin usein. Siis Ronaldoa ainakin siihen asti kunnes löydän oman toteemiurheilijani!

. Voi että sä oot ihana. En halunnut tietää hänen elämästään liikaa ei kai sellainenkaan ihminen, joka valitsee toteemieläimekseen hirven halua välttämättä miettiä hirven papanoita tai hirven strippariskandaalejavaan päätin valita tarinasta vain sen, mikä tuntui parhaalta: You must have Javascript enabled to use this form. Sekin on aika iso toimiala vähän kehittymättömissä maissa. Painokelpoisen tiedoston tilaukset Seksi kamerat finswingers toimistosta. Kaikkien kotiseutujen kaveri, Kotonen on jäsenyhteisöjen käytössä oleva maskottivarpunen, joka voi seikkailla esimerkiksi julkaisuissanne ja mainoksissanne. Yhtenä iltana aloin yhtäkkiä ajatella Ronaldoa. Sitä ei vaan tiedä, odottaako blogisi tuoreimpana aiheena jalkapallo, uusi saippuamerkki, denimin pesuohjeet vai leffat. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Siis Ronaldoa ainakin siihen asti kunnes löydän oman toteemiurheilijani! Kirjoittaja Gladys » Ma Loka 19, 6:

Suomen suurin pudottaja timea bella

PILLU COM ESCORT