seksin osto suomessa seksiseuraa heti

Jollakin toisella - vaikkakin kehostaan huolta pitää ja sitä siten arvostaa - vain saattaa olla toisenlainen suhtautuminen siihen, miten kehoaan käyttää. Alpin esittämä ajatus on hieman perverssiäkin toisten kehonkäytön kontrolloimista. Puhumattakaan taas siitä, että miten lopulta estät ihmistä käyttämästä kehoaan esimerkiksi seksin myymiseen.

Jos kaksi täysi-ikäistä sopii, että naidaan niin siihen ei alpit mahda mitään. Eikä sille, jos joku maksaa siitä. No nyt on taas neronleimaus. Kerropa toki lisää siitä, miten esimerkiksi alkoholin kieltolaki aikanaan lopetti ryyppäämisen tykkänään, tai miten Suomessa on nykyään täysin mahdotonta ostaa tai käyttää kannabista, koska se on laitonta?

Viinankieltolakia on jo onnistuneesti kokeiltu Suomessa noin sata vuotta sitten. Kieltolaki sai aikaan ennen näkemättömän terveyden, hyvinvoinnin, onnellisuuden ja järjestyksen kukoistuksen aikakauden. Poliisin resusurssit keskittettiin pimeän pullon ostajien, salaa polttavien ja salaa kuljettavien jahtaamiseen. Kun laillisia paukkuja ei ollut kieltolain aikana saatavilla, kansalaiset ryyppäsivät pommacia ja coca-colaa ja piimää jauheena, kahisuttivat olkipatjaa pimeässä lakanan alla selvinpäin koivun mahlan voimalla vain lapsentekotarkoituksessa.

Salapoltto loppui, polttaja palasi kotiin auttamaan emäntää lypsyhommissa ja ryhtyi myymään maitoa kuopion torilla. Haluan myös tässä yhteydessä erityisesti painottaa, että pappatunturillaajjoo ja polkupyörällä poskiposkea vasten suatollemulloonajjoo pidän yhtä kamalina, vaarallisina ja haitallisina käytäntöinä kuin seksikauppaa, nekin pitäisi kriminalisoida yleisesti.

En siis edellytä, että yksittäinen vihjailevalla katseella tapahtuva helkamakauppa olisi osoitettu mielelle, ruumiille, sielulle, itselle ja muille vaaralliseksi tai katalaksi hyväksikäytöksi tai että joidenkin mopolla ajo olisi haitallista potenssille tai että yksittäinen prätkällä ajo olisi osoitettu vaaralliseksi.

Selvinpäin ajaminen pitäisi kriminalisoida sillä perusteella, että humalassa vaarin vanhalla munamankelilla ajeleminen joissakin tilanteissa saattaa aiheuttaa erityisen suurta vaaraa.

Nähdäkseni myös autolla ajo pitäisi kriminalisoida yleisesti, jotta humalassa ajo loppuisi. Mitään erityistä ihmisoikeutta tai tarvetta auton ostamiseen, eikä myöskään edes ylijäämä nakkeihin kioskilla, nähdäkseni ei ole olemassa. Tiesitkö, että marjojen kerääminen myyntiin synnyttää itsesään ihmiskauppaa luovaa ilmapiiriä, marjastukseen saattaa mahdollisesti joissakin tapauksissa liittyä minimaalisia orjakaupaa muistuttavia, orjakaupan luonteisia, orjakaupan tapaisia kaltaisuuksia ja mahdollisuuksia tai muita siihen vakavuudeltaan rinnastettavia mahdollisia piirteitä.

Nykyisin oikeudessa olisi pystyttävä näyttämään toteen, että henkilö on tietoisesti ostanut metsämarjoja ihmiskaupan kohteelta. Tätä näyttöä on usein vaikeaa saada: Oikeusministeriö pyrkii tiukentamaan lakia "marjakaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä" esittämällä että myös marjan ostaminen avustajan kanssa toimivalta ja ihmiskaupan kohteelta olisi rikos myös silloin, kun ostaja ei ole tiennyt myyjän olevan rikoksen kohde.

Esitetty tiukennuskaan ei kuitenkaan syyllistä vielä tarpeeksi ostajia, koska ilman berryn kysyntäähän ei ole tarjontaa. Ostaja onkin pahin linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa. Tämän takia ja ottaen huomioon, että marjojen poiminnan korvausta vastaan on mahdollisesti todettu linkittyvän joissakin ruotsalaisten ääripään feministien höpötyksissä ja huutoäänestyksissä ihmiskauppaan, ehdotan näyttöongelman lopulliseksi ratkaisuksi kaiken marjan oston selittämistä ihmiskaupaksi, pakottamiseksi, hyväksikäytöksi ja väkivallaksi ja koko marja-alan asiakkuuden kriminalisointia.

Kun selitetään rikokseksi kaikki mikä voi mahdollisesti olla rikollista, kielletään kaikki mihin voi mahdollisesti liittyä jotain rikollista ja mikä voi mahdollisesti olla vaarallista, niin vau! Näin vähennetään samalla myös maksullisten lakimiespalvelujen kysyntää, kun ihmiset eivät enää pähkäile missä menee ilmaisen puolukan raja ja tulikohan ostettua vahingossa marjoja, jotka on poimittu orjuuden tapaisissa tai luonteissa oloissa.

Marjojen poiminnan korvausta vastaan on siis nyt täten katsottava aina erottamattomasti linkittyvän ilmiöön, jonka koodinimi on ihmiskauppa ja paritus.

Jos olet feministiselle propagandalle altis ja havaitset autereisena kimmeltävänä syyspäivänä männikössä rohkeasti, halukkaasti, kontrolloimattomasti, iloisesti, soreasti poimurin kanssa pyllistelevän, fyysisesti loukkaantumattoman, liian vanhan tai hyttystakkiaan lystikkäästi liekuttelevan hussun tussun sussun hupsun tupsun marjojen maasta ottajan marjan ker j ääjän tai muuten vakavuudeltaan edellisiin rinnastettavan henkilön , epäile heti ihmiskauppaa ja ilmoita asiasta välittömästi poliisille.

Jos marjanostotilanteessa myyjä vaikuttaa ahdestuneelta, haluttomalta, pelokkaalta, vaivaantuneelta, surulliselta, fyysisesti rasittuneeltta, liian nuorelta tai muuten vaan kuin paimenpojalta istumassa sunnuntai-aamuna ahon rintamalla marjakkaalla tai vaikuttaa epäilyttävästi Ron Jeremyn näköiseltä tai muuten vakavuudeltaan näihin rinnastettavalta tai on sonnustautunut ruotsalaiseen lumipuvuntakkiin, BW-noukkareihin, rosberg-laseihin, CCCP-paraatisaappaisiin tai muuten näihin vakavuudeltaan rinnastettaviin asusteisiin, epäile heti ihmiskauppa ja ilmoita poiliisille, koska kyseiset edellä mainitut seikat ovat feministisissä tutkimuksissa todettu olevan ihmiskaupan fyysisiä manifestaatioita.

Suunnistuskarttojen löytyminen repusta on katsottava indikaattoriksi ihmiskaupasta. Poimurin kanssa maahan tuleva liikkuvaan väestöön kuuluva henkilö on välittömästi käännytettävä rajalta. Puolukan poimijalta mahdollisesti näyttävän epäilyttävän henkilön letti on pätkittävä linnunpesien pehmikkeeksi, hänet on opastettava oikeisiin töihin ja profiloitava poliisin epäiltyjen ilmiantorekisteriin.

Metsämarjan oston kriminalisoimista vastustetaan usein sillä, että jotkut jäisivät silloin kokonaan ilman marjoja.

Ostomustikan syönti ei kuitenkaan ole ihmisoikeus. Jos ei ostamatta saa mustikoita, olkoon ilman. On marjat vain ridgelle ja brookelle. Olkoon polvivammainen invalidi, rakkovikainen silvottu sormeton sokea rampa marjoitta. Näinhän on muuallakin luonnossa. Marjan ostaminen ei ole välttämätöntä missään olosuhteissa ja loukkaa aina marjan kerääjän jakamatonta ruumiillista koskemattomuutta marjapalveluja ostavien itsekkyyden kustannuksella, vaikka marjapalveluja tarjoava toimisikin vapaasta tahdostaan.

Jos marjansyöntitarpeita ei ole mahdollista tyydyttää syömällä itse omaan käyttöön poimittuja marjoja burkha päällä pimeässä lukitussa eriössä kaksin yhdessä toisen ihmisen kanssa, niin silloin on vain elettävä ilman marjoja. Eihän esimerkiksi rahattomuus ja lapsettomuus oikeuta lapsen varastamiseen, vaikka sympatiaa lapseton saakin, mutta marjan puutteeseen ei kuole. Marjojen ostamiseen ja ostomarjojen syöntiin ei mielestäni ole kenelläkään tarvetta eikä oikeutta.

Jos marjan syönnin harjoittaminen luonnollisesti ja vapaaehtoisesti kahden aikuisen ihmisen välillä ei ole mahdollista, on tyydyttävä elämään ilman fyysistä marjan syöntiä.

Marjan syönti ja toteuttaminen on mahdollista myös korvaavin menetelmin. Tabletti käteen ja toinen kielen alle. Kiven tulen jään läpi mennyt Kannaksen Äyräpään tuntematon kädetön teräshermo tablettiaan veivata yksin voi, ottaa ilolla vastaan kaiken minkä jehvi tullessaan tuo. Haluan erityisesti korostaa, että marjojen ostajan ja ostomarjan syöjän vastuuta on kasvatettava.

Ostaja on aina syyllinen riippumatta siitä, tietääkö hän onko myyjällä manageri tai kauppias, joka hoitaa markkinointi-, ym. Marjapalveluja ostavat miehet ovat viime kädessä vastuussa aina myös marjojen syönnin tarpeesta. Minusta ihmisen keho ja sen osat ja niillä tehty työ ovat itsessään niin arvokkaita, ettei niitä tule myydä.

Marjoja ei voi ostaa. Suomalaisen miehen tulisikin harjoitella itsekuria ja ottaa niskalenkki kilpailusta, jossa yläpää tekee päätöksiä itsenäisesti - riippumatta nälän tarpeen ohjailusta. Marjakaupassa ihminen menettää aina jotain niin ainutlaatuista, jota ei pysty korvaamaan.

Keskustelu laillisesta marjakaupasta on älytöntä, koska se tulisi laillistamaan myös marjakauppaan liittyvät lieveilmiöt. Haluan myös erityisesti korostaa, että marjan myynti on myös kamalaa itsensä, sielunsa ja ruumiinsa myymistä. Samalla tavalla kuin esim. Marjojen osto on aina katsottava myyjän latistamiseksi subjektiksi ja marjojen alentamiseksi objekteiksi. Haluan myös vielä lisäksi erityisesti painottaa, että ostomarjojen syönti on laskettava myös aina kammottavaksi marjastajien ja luonnonantimien kammottavaksi hyväksikäyttöksi, vaikka syöjä ei tätä rikokseksi maalaisjärjellään tunnistaisikaan.

Marjan keräämistä esittävän kuvan tai viestin lähettäminen on laskettava häirinnäksi ja hyväksikäytöksi. Marjakauppaan tehoaa vain se, että marjan ostaja ja ostomarjan syöjä vastuutetaan täysin ja ehdoitta. Kriminalisointi olisi yhteiskunnalta viesti, ettei ihmisen ruumiinosien liikuttelu ja marjojen masta nostelu ole kauppatavaraa. Ostomarjan syönnin yritys on kriminalisoitava marjankerääjän terveyden vahingoittamiseksi, siis pahoinpitelyksi.

Jos ostaja oston lisäksi vielä syö ostamansa marjat, niin marjansyöjä on tällöin tuomittava kovennetulle rangaistukselle. Pelkkä ilmianto marjan syönnin yrityksestä on katsottava todisteeksi syyllisyydestä. Viipyilevä katse marjoissa on katsottava marjojen hyväksikäytöksi. Jos katse on himokas ja vihjaileva, niin kyseessä on marjojen maastaottajan raiskaus.

Haluammeko me elää yhteiskunnassa, jossa hyväksytään toisen ihmisen eri ruumiinosilla tekemän työn ostaminen ja myyminen? Haluammeko me elää yhteiskunnassa, jossa kaikki, jotka eivät ole niin rikkaita kuin miniministerit, ettei heidän tarvitse tehdä oikeaa työtä, kauppaavat ruumistaan, ruumiinosiaan, ajatuksiaan, mieltään rahasta, ottavat rahaa ruumiinosien tai mielensä käytöstä?

Eihän ihminen saa olla "lihapala kumisaappaissa marjasankko kädessä? On seksiä tärkeämpiä asioita, eikä niitäkään voi ostaa. Seksin puute ei ole liian suuri ongelma, ellei siitä tee tai tehdä yleistä ongelmaa. Osa ihmisistä ei saa kovin paljoa seksiä, ja se on hyväksyttävä todennäköisyydeksi. Seksin vähäisyys ei saa olla häpeä, eikä huonommuudeesta kertova, sillä joku kuuluu aina tuohon ryhmään, eikä välttämättä voi asialle nopeasti mitään.

Seksitarpeet voi jokainen hoidella kohtuudella myös itse. Kaikkea ei voi tehdä yhtä kätevästi yksin. Kun Alpi kerran on niin kovasti huolissaan ihmiskaupan uhreista, ja esittää ratkaisuksi sitä, että "ostaja vastuutetaan täysin ja ehdoitta", niin pitänee muistuttaa että Suomessa ihmiskaupan uhrit ovat löytyneet suurimmaksi osaksi ravintola-alalta. Johdonmukaisuuden perusteella Alpi siis tarkoittanee sitä, että jos Alpi erehtyy ostamaan kebab-pizzan tai muun annoksen, jota on vääntänyt ihmiskaupan uhri, niin Alpi pitää vastuuttaa "täysin ja ehdoitta".

Vai menikö sittenkin niin, että Alpi ei oikeastaan ole lainkaan kiinnostunut ihmiskaupasta, vaan käyttää sitä lähinnä keppihevosena vastustaessaan jotain, joka Alpin mielestä on ehkä vähän tuhma?

Minusta yhteiskunnassa, jossa seksin osto on jotenkin valtavirtaa, on moraalisia ja sukupuolimoraalisia ongelmia. Ehkä jokaisen ihmisen tehtävänä olisi hankkia elämänkumppani vastakkaisesta sukupuolesta, mennä naimisiin, ja harjoittaa sukupuolielämää vain hänen kanssaan. Menikö hyvin omasta mielestä? Lunta tuli tupaan aika railakkaasti. Prostituutio-jihad ei oikein ottanut tuulta purjeisiinsa.

Ihminen ei Alpeilulla muutu. Osta ja lue Väänänen ja Jeesushullut niin saat vähän perspektiiviä asiaan. Tämän voisi ristiä päivän tai viikon alpiksi. Yleisöäänestys kommentoijille, palkintona bannifree riipus vuodeksi, tulee vihdoinkin totuus julki. Ehkäpä kaikkien tulisi elää täydellisen nuhteetonta elämää, ei koskaan kiivastua ja aina ajatella ensin muita ennen itseä. Mutta tuohon ei kukaan kykene. Seksin myyminen ja ostaminen ovat käsittääkseni varsinkin suomalaisten kesken omia vapaita päätöksiä.

Jos se pitää kieltää, koska toisen keho kärsii jonkun ulkopuolisen mielestä, niin vastaavasti kiellettävien tekojen listasta tulisi pitkä. Anoreksia, huippu-urheilu ja fitness, sokeri, liiallinen syöminen ja ties mitä pitäisi kieltää. Kokoomus ja Keskusta pitäisi kieltää, koska rapauttavat moraalia. Keskustan kannattajalta lause ja koko kirjoitus on ymmärrettävää, koska pääkannattajajoukko on maanviljelijöitä. Eräälle heistä sanottiin, että lampaisiin sekaantuminen sillee on kielletty Suomessa.

No onneksi tämä mies oli nokkela ja löysi heti porsaanreijän. Kuvitteletko nyt oikeasti että ihmiset jotka eivät saa ostettua seksiä täältä käy sitä ostamassa vaikkapa niinkin kaukaa kuin Virosta tai Venäjältä?

Väkivalta ja muu hyväksikäyttö jäisi pois tai ainakin vähenisi ja valtiokin saisi verotuloja ja työntekijät eläkettä. Ihan sama mitä mieltä olisi itse että onko se oikein vai väärin niin aina on ja tulee olemaan seksipalveluiden myyjiä ja ostajia maailmassa. Sinne meni käräjäoikeuden päätöksellä Väyrysen puolue. Mitähän Paavo keksii seuraavaksi, varmaan ylempiin Sininen tulevaisuus -yhdistyksen joka sittemmin eteni puolueeksi perustamisesta on tänään päivälleen vuosi.

Valtava määrä työtä on takana. Lähdimme liikkeelle pelkkänä eduskuntaryhmänä, ilman Nicaraguan kriisineuvottelut jatkuivat eilen vain hetken ja keskeytyivät, koska Nicaraguan hallitus ei ole vielä kutsunut kansainvälisiä ihmisoikeustarkkailijoita maahan, kuten viime perjantaina Saabin esittelijä kertoi minulle JAS Gripenin tekniikasta. Ei minulla ole rahaa ostaa uutta autoakaan. En myöskään ole missään tekemisissä HX-hankkeen Sauli Niinistö totesi juuri, että maailma on menossa suuntaan, jossa suurvaltiot määrittävät pelisäännöt.

EU on heikko ja pienillä valtioilla on mitätön sanavalta maailman asioihin. Koiran adoptoiminen ulkomailta herättää eläinlääkäreissä huolta eikä syyttä — Suomeen ei kiistatta haluta ekinokokkia, rabiesta eikä resistenttejä bakteerikantoja.

Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun! Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta. Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje.

Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! Löydät minut myös täältä http: Tällainen fundamentalistinen tuomitseminen on raakaa kuultavaa. Aikalailla epäterve asentuminen seksiin blogistilla, ei niitä bordelleja ilman tarvetta olisi. Miten tämä ratkaisee taloudellisen epätasa-arvon ja siitä seuraavat harmit? Jos luit Economistin artikkelin niin vapautumisen myötä myös kilpailu laskee hintoja. Ehkäpä näissä avauksissa kannattaisi lähteä siitä, miten poistetaan se toimeentulotukikierre?

Rakkautta ei voi ostaa mutta seksiä voi. Mikä Alpo on sanomaan, mitä ihminen saa tehdä ruumiillaan? Nähdäkseni myöskään marjojen ostaminen ei ole tarpeellista. Mustikansyöjä tiesitkö, että voit tietämättäsi tukea orjakauppaa. Tiesitkö, että sinä saatat olla potentiaalinen huväksikäyttäjä. Metsämarjanostokielto olisi hyvä keino ihmiskauppaa vastaan.

Arvelen, että seksin merkitys on ylikorostunut. Eipä taida maailman vanhimman ammatin kieltäminen onnistua. Ne tajunnanlaajentajatkin ovat nykyisin laittomia: Alpi Ripatti, keskusta, Vantaa. Täytyy myöntää että täyttä kukkahattusetämäista paskaa. Ihan aikuisten oikeasti olisi parempi jos bordellit laillistettaisiin.

Se vain on fakta että se ammatti ei tule koskaan loppumaan tästä maailmasta. Katuprostituutio on selkeästi nettiprostituutiota pienempi bisnes. Esimerkiksi Helsingissä vain noin parikymmentä seksityöntekijää on töissä kadulla. Muualla Suomessa katuprostituutiosta tehdään havaintoja harvoin. Kadulla työskentelevät naiset ovat pääasiassa virolaisia, venäläisiä ja afrikkalaisia. Loput ovat itä-eurooppalaisia, kotoisin esimerkiksi Romaniasta, Unkarista, Puolasta ja Tshekistä.

Netistä asiakkaita etsivät ovat usein lähtöisin Itä-Euroopasta ja Thaimaasta. Miesprostituoitujen joukossa kansalaisuuksia on useita. Transsukupuolisia seksityöläisiä Helsingissä on esimerkiksi Malesiasta ja Etelä-Amerikasta. Suomalaiset prostituoidut tarjoavat palveluitaan lähinnä nettisivustojen kautta. Erikssonin mukaan varsinainen paritus on muuttunut Suomessa EU-aikana. Läheskään kaikilla Suomeen tulevilla prostituoiduilla ei ole enää parittajaa.

Moni tulee tällaisen firman alaisuudessa Suomeen, mutta irrottautuu siitä, kun huomaa pärjäävänsä ilmankin. Firmat ottavat yleensä joitain kymmeniä prosentteja prostituoidun maksuista, Eriksson selittää.

Prostituution voi jakaa Suomessa selkeästi kahteen osaan: Suomessa käy vuosittain tuhansia prostituoituja. Joukossa on sekä naisia, miehiä että transsukupuolisia. Seksin hinta laskee, jos ajat ovat huonot. Seksityöläiset tulevat usein Itä-Euroopasta, Afrikasta ja Aasian maista. Joukossa on myös suomalaisia.

... Hallitus halusi, että rikoslaissa kielletään seksin ostaminen ihmiskaupan tai parituksen kohteelta myös silloin, kun teko on tuottamuksellinen eli ei-tahallinen. Helsinkiläinen Klockarsin pariskunta päätti järjestää esikoisensa kastejuhlan tavalla, joka olisi taatusti yllätys. Ihan aikuisten oikeasti olisi parempi jos bordellit laillistettaisiin. Tomi ei kuitenkaan kadu, että lähti mukaan seksibisnekseen. Jopa siitä, pitäisikö bordellit sallia.

Pillua turusta treffit iskuri

Male escort finland hemmo paskiainen

Tomi päätyi toimimaan seksityöläisenä peräti 10 vuotta. Niistä pari vuotta hän elätti itsensä pelkästään miesseuralaisena. Kun seksistä tuli pakko, se alkoi kuormittaa liikaa.

Tomi tarjosi seksuaalisia palveluksia lähinnä naisille ja pariskunnille. Vähitellen hänelle alkoi piirtyä laajempi kuva naisten seksuaalisuudesta. On sääli, että naisen halu lytätään helposti. Seksi on kuitenkin iso osa elämää. Se, että hän on sinut itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa.

Siinä ei ulkonäkö paina mitään, jos nainen tietää mitä haluaa, eikä häpeä sitä eikä itseään. Tomin asiakkaiksi hakeutuvilla naisilla oli kaikilla omat, vaihtelevat syynsä maksaa seksistä.

Usein taustalla oli kuitenkin tyytymättömyys parisuhdeseksin laatuun tai määrään tai halu kokeilla jotain seksuaalista erikoisuutta. Naisten on miehiä helpompi saada seksiseuraa netistä tai baarista. Siksi kynnys maksaa seksistä on korkeampi kuin miehillä. Tomin mielestä nautinnon hakeminen ja varsinkin erikoisuuksien kokeilu on kuitenkin turvallisempaa ammattilaisen kanssa. Hän myös kyseenalaistaa, onko parisuhteessa olevilla oikeus määrätä toistensa seksuaalisuudesta ja sen toteuttamisesta.

Jos toinen haluaa kokeilla jotain uutta, voiko parisuhteen toinen osapuoli rajoittaa häntä pelkän parisuhteen nimissä? Tämä on tabu, josta parien pitäisi puhua jo suhteen alussa, Tomi pohtii. Hänellä on ollut asiakkaana muun muassa vastikään lapsen synnyttänyt nainen, jonka miehen seksihalut katosivat vauvan synnyttyä. Nainen oli aikansa odotellut miehensä halun palaamista ja pari oli käynyt terapiassakin, mutta ongelmaan ei löytynyt ratkaisua.

Lopulta nainen päätyi ostamaan seksiä Tomilta. Seksin ostajana nainen on usein vaativa. Pikapano ja maksu käteisellä —tyylinen toiminta ei olisi pitkään jaksanut asiakkaita kiinnostaa.

Naisten seksuaalisiin tarpeisiin vastaaminen veikin Tomin itsetutkiskelun tielle. Hän halusi olla asiakkailleen kaikin puolin hyvä, mutta se ei ollutkaan aivan helppoa. Yritin eri keinoja ja oppeja. Kunnes vihdoin huomasin, että tärkeintä oli läsnäolo ja oman itsensä hyväksyminen. Pystyinkö olemaan tarpeeksi vahva ollakseni herkkä?

Oivallus läsnäolosta teki Tomista huomaavaisen ja viitseliään asiakkaiden kanssa, välillä oman jaksamisen kustannuksella. Se on myös kuormittavaa. Pitkän työpäivän jälkeen olin aika rikki henkisesti ja fyysisesti. Asiakkaita miellyttäessään Tomi tunsi tekevänsä tärkeää työtä ja lisäävänsä asiakkaiden hyvinvointia. Vähitellen hän alkoi kuitenkin väsyä.

Yrittäessäni miellyttää muita en enää tiennyt, mikä on omaa aitoa haluani. Se oli aika pelottavaa. Lopetuspäätös ei silti ollut helppo. Tomin elämään tuli tyhjiö, jota paikatakseen hän lipesi pari kertaa takaisin seksityöhön. Hän haki lopettamiseen myös apua terapeutilta. Mutta se on ammatti siinä missä muutkin ihmisten koskettamiseen, parantamiseen ja hoitamiseen liittyvät ammatit. Uusi elämänkumppani auttoi myös löytämään entistä syvemmän oman seksuaalisuuden.

Niitä tarvitaan, jotta pääsee tajunnanräjäyttäviin fiiliksiin. Tomi ei kuitenkaan kadu, että lähti mukaan seksibisnekseen. Monella on kotimaa ja perhe muualla Euroopassa, esimerkiksi Italiassa tai Espanjassa. Suomessa käydään vain töissä, muutamia viikkoja tai kuukausia kerrallaan. Pro-tukipisteen asiakkaana käy vuosittain pari tuhatta prostituoitua.

Suurin osa on naisia: Miehiä ja transsukupuolisia on varmasti enemmän kuin tiedämme, Kauppinen toteaa. Poliisin arvion mukaan netin kautta hankittu seksiseura ilman erikoisuuksia maksaa Suomessa tällä hetkellä noin 80— euroa puolelta tunnilta. Kadulta ostettuna hinta voi olla kalliimpi. Jos tapaamiseen kuuluu joitain erikoisuuksia, hinta on korkeampi. Puoli tuntia voi saada jopa 60 eurolla, sanoo Helsingin poliisin rikosylikomisario Kenneth Eriksson.

Eriksson on seurannut pitkään Suomen ja varsinkin Helsingin prostituution kehittymistä. Monille seksityöläisille on vuosien varrella kehittynyt selkeitä vakioasiakkaita.

Kaikki muu on kermaa päälle, Eriksson sanoo. Suomessa eniten prostituoituja on Helsingissä. Netti-ilmoituksien määrästä päätellen Helsingissä työskentelee koko ajan noin — seksityöläistä. Suositun nettisivuston mukaan prostituoituja on kuitenkin tarjolla lähes koko Suomessa, aina Imatralta Tornioon asti. Katuprostituutio on selkeästi nettiprostituutiota pienempi bisnes. Esimerkiksi Helsingissä vain noin parikymmentä seksityöntekijää on töissä kadulla.

Muualla Suomessa katuprostituutiosta tehdään havaintoja harvoin. Kadulla työskentelevät naiset ovat pääasiassa virolaisia, venäläisiä ja afrikkalaisia.

KUTSUVIISUMI SUOMEEN XXL