Professori paljastaa parhaat ajat harrastaa seksiä —kaksikymppisestä seitsemänkymppiseksi! Oxfordin yliopiston professori, unitutkija Paul Kelley neuvoi Daily Mailille parhaat kehon vuorokausirytmin mukaiset ajat seksille. Yli suomalaisnaista vastasi: Riina Kairulahti, 45, pääsi eroon jatkuvista. Hankolainen Riina Kairulahti joutui syömään päivittäin särkylääkkeitä koviin kipuihinsa.

Nyt hänen vointinsa on erittäin hyvä. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Australialainen golffari Peter Thomson on kuollut. Saavuttaako Honka upean rajapyykin kotikentällään? Viisi tärkeää pointtia Veikkausliigan kierroksesta. Meteorologit Pekka Pouta ja Liisa Rintaniemi paljastavat kesälomasuunnitelmansa — näin sää vaikuttaa ajankohtaan.

Muistatko vielä, mitä tapahtui 3. Sää, joka ei ole toistunut kertaakaan yli 1 päivään. XXXTentacion julkaisi hyytävän videon ennen traagista kuolemaansa — aavistiko vuotiaana menehtynyt räppäri kohtalonsa? Polttoaineen hinta on kallistunut selvästi — katso, missä on juhannusmatkasi halvin bensa. Liika videopelaaminen on nyt mielenterveysongelma — somerähinä alkoi heti.

Oletko ylättänyt miestä onanoimassa? Rouva M , Olemme vanhempi pariskunta ja miehelläni ei aikoihin ole muna toiminut. Tuo aina välillä nuoria miehiä saunaan ryyppäämään. Kerran katsoin ovenraosta kun mieheni runkkas ja rupes naimaan nuorta pyllyä. Kun ukko sammu sohvalle vein nuoren miehen saunaan ja pesin kunnolla että seiso, kyllä kelpas pyöreempikin mamma naitavaksi. Kerrankin seiso muna kunnolla pitkään että sai edestä ja takaa oikein kunnolla.

Jotain hyötyä mieheni homo haluista minullekkin! Katsellut ja kokeillut , Joku mies , Yllätin saunasta 16v poikani seisova kulli kourasta.

Nolostu mutta autoin kädelläni että sai. Sitten vielä pukuhuoneessa rupes seisoo kun katseli minua, annoin pojaleni pimppaa pöydänpäällä. Pääsi liiasta paineista vähäksi aikaa.

Ei puhuttu asiasta paitsi saunassa. Saunominen sai uuden merkityksen olla löylyssä.

...

ILMAISIA EROOTTISIA ELOKUVIA LIUKAS PIMPPI

Rouva M Olemme vanhempi pariskunta ja miehelläni ei aikoihin ole muna toiminut. Miehen seksuaalisuus Viime viikolla kerroimme vaginan ikämuutoksista, nyt on peniksen vuoro. Tuo aina välillä nuoria miehiä saunaan ryyppäämään. Ehdin hinkkaamaan hyvän aikaa ja alkoi tuntua että nyt lentää kun joku mies tempaisi oven auki. Moni mies harrastaa seksiä kuitenkin joko yhdessä kumppanin kanssa tai omin käsin pitkälle vanhuuteen saakka. Australialainen golffari Peter Thomson on kuollut. Pääsi liiasta paineista vähäksi aikaa. Katso, mitä muutoksia alakertaan tulee , ja vuotiaana! Eniten penis kokee muutoksia keski-iän ja 50 ikävuoden tuolla puolen. En ehtinyt reagoida mitenkään, mies sanoi vain että kannattaa lukita ovi että ei tule yllätyksiä. Yli suomalaisnaista vastasi: Saunominen sai uuden merkityksen olla löylyssä.

Striptease salo lontoon suuntanumero