...

SEKSI NET TIUKKA PORNO

Sanoivat että työhistoria kertoo ihmisestä. Tässä on mun aikaisempia ammatteja: D -Sammutusmies palopanokunta, kiipes langalle -Isonen nojoo, kyllä se työstä kävi: Kehityin vesuriksi ja kivien potkijaksi, hooray -"Harjoittelija" Barbackki, blockeri Taas joku hassunhauska testi: Sinussa on paljon mieheyttä, miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä.

Sinulla ei ole juurikaan naisellisia persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Miehekkyys on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia mieheydestäsi. Haluat selkeästi liittyä miesten ryhmään sekä erottautua naisten ryhmästä.

Olet valinnut hyvin maskuliinisen ja epäfeminiinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla feminiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia.

Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää feminiinisiä puoliasi. Selvyyden vuoksi olen päättänyt julkaista uudelleen seuranhakupalstojen kuvauksien suomennokset Ei mennytkään joulu pilalle. Liputkin ostin jo hätäpäissäni ja äetee lupasi hoitaa muonituksen Lupaan ajatella teitä kaikki lämpimästi kun grillailen laavulla Alvajärven rannalla ryynimakkaraa ja käyn välillä saunomassa. Rupes punanen väri ärsyttämään, tästä johtuen ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen merkintä.

Alkuun Edellinen 1 2 Seuraava Loppuun. Kiinnostuksen kohteista… Tärkeimmiksi kiinnostuksen kohteikseen syrjäänvetäytyvät mainitsevat tietokoneet, internetin ja lukemisen. Sanoi savolainen kun syöttiin sylykäsi. Siirsinpä turvaan kun käyntikortin limiitti tuli vastaan: Pääsisiköhän sitä jo pilkille jäälle No oli miten oli, parrainta kun pääsee mökille! Hurmaaminen on tapa, jolla pienet epäkohdat unohtuu. E-kontakti selvitti, minkälaisesta rakkaudesta sinkut haavailevat.

E-kontakti kysyi sinkuilta, minkälaista rakkautta he etsivät. Iloksemme tulokset olivat hyvin tasaisia. Jokaiselle löytyy sellaista seuraa, joka haluaa elämältään ja kumppaniltaan samoja asioita, mitä itse haluaa.

Rakkaus — sitä on monenlaista. Kahvilla tai kävelyllä käynti olivat parhaimpia treffitekemisiä ensitreffeille E-kontaktin nettitreffi -porukan mielestä.

Miksipä siis ei yhdistäisi näitä molempia siten, että ottaisi kahvit mukaan ja niiden kanssa kävelylle vaikka kaupunkiin? Voisi olla toimivat treffit nekin! E-kontakti kysyi  syys-lokakuussa sinkuiltaan, että minkä he kokevat parhaimmaksi tekemiseksi ensitreffeillä. Vastausvaihtoehdoiksi annettiin perinteisiä treffitekemisiä, eli ensitreffit alttarilla jäivät nyt tällä kertaa kyselyn ulkopuolelle. Vastaajat olivat kohtalaisen yksimielisiä tässä asiassa. Joskus miehet valittelevat, että naisten aivoituksia on vaikeaa hahmottaa, varsinkin jos kyseessä on nettideitti.

Mutta niin on miestenkin. Kuinka mies sitten isketään, ja mistä tietää että mies on kiinnostunut? Monta sudenkuoppaa tulee vältettyä, kun otat onkeesi näistä vinkistä viestin kirjoittamiseen nettideittisivustolla. Katso malli täydelliseen ensimmäiseen viestiin. Älä antaudu liian pitkään raapusteluun deittisivulla, vaan pyri tapaamaan sopivan oloinen kumppaniehdokas mahdollisimman nopeasti.

PRIVATE MILLAISEN NAISEN MIES HALUAA