hyvä pimppi pimppi kostuu

Liian tiukkaa ei ole tähän mennessä tullut vielä vastaan ja olen kuitenkin aika paksukaluinen. Sellainen on hyvä tiukkuus, että edes yhtä sormea ei meinaa saada sisään, koska puristaa niin kovasti. Kyrvän saa silti varmasti sisään kun voimalla työntää ; Toinen tärkeä ominaisuus on, että pimppi ei haise pahalta. Jos nuolla meinaa, olisi kiva jos se ei myöskään maistuisi pahalle. Posliini on paras, mutta siistittykin kelpaa hyvin. Täysin siistimätöntä ei ole tähän mennessä tullutkaan vastaan, sillä kyllä kaikki alle keski-ikäiset naiset ainakin vähän tuunaavat karvoitustaan.

Ulkosynnyttymien ulkonäöllä ei ole juurikaan väliä mulle eikä myöskään karvojen mikäli niitä on värillä. Meinasi unohtua, mutta tämä menee melkein kärkeen tiukkuuden kanssa. Sellainen lypsävä pillu voisi olla kiva. En ole ikinä sellaista saanut, mutta juttua olen kuullut ja sellainen kuulostaa aika kivalta! Pikku poika taas katsonut pornoa siellä äipän luona. Kyllä sinä joskus vielä maksullista saat. Mikähän siinä on, ettei asiallisia mielipiteitä saa esittää??

Mielestäni tuo pussyfanin kirjoitus oli sellainen. Jos sun pillus ei oo sellainen, josta joku mies ei tykkää, ei se miehen vika ole. Jokaisella on se ihanteensa kuitenkin. Pakko näin tiukkana naisena sanoa, että jos survot paksua kalua väkivalloin tiukkaan pimperoon, niin ei kyllä näemmä paljon kumppanin hyvinvointi ja nautinto kiinnosta. Voin nimittäin kertoa, että sattuu ja aivan perkeleesti.

Mutta onneksi ei olekaan sattunut kaltaisiasi survojia kohdalle. Vaaleanpunainen soma viivapillu kuin nuorella tytöllä. Karvoitusta voi olla siistitty alue siinä vaon yläpuolella. Mieluummin tummaa kuin vaaleaa karvaa.

Karvat pitää ajaa pois! Sen on oltava sileä kuin pikkutytön pimppi. Onko täällä yhtään vastausta joka ei ole neitsyeltä? Eikö vastaukset miellytä neitiä?

Ihan kivoja, te tollot pidätte naisia hieman tai ihan helvetin typerinä kun kysyt. Haluisin vain tietää, että kuvastavatko vastaukset myös miesten makua jotka ovat pikmpin itse asiassa nähneetkin, neitsyiden vastaukset ei juuri kiinnosta, kiinnostaako sinua? Millainen pillu sulla on? Pelkäätkö, ettei se ole riittävän hyvä? Mutta tämä ei ole mikään hiekkalaatikon viereinen puska, joten asia ei tähän liity, mutta ilmeisesti et ole pimppiä livenä nähnyt? Olen nähnyt ja kokenut muutaman kymmentä pimppiä, joten oma mieltymys on tiedossa.

Mut ehkä parempi etten kerro mieltymyksistäni, ettet pety lisää. Mielestäni miesten omissa mieltymyksissä ei luulisi olevan nokan koputtamista. En olisi uskonut, muuten teet varmaan enkan huonoimmalla ad hominemilla ikinä: D Tai ehkä olet vain monomaaninen asperger, kuka tietää..

Selvä mielisairas stadissa äipän kanssa asuva peräkylän poika. Ei muuten väliä, kunhan on kireä. Liian löysiä on useimmat: Koulussa taisit olla melkoinen makaroinikäsi vai.

Jos sulla on löysä, ei se ole mun vikani. Kokeile vaikka jos geishakuulat auttaisi väljyyteesi tai sitten vaan tarjoat värkkiäs sellaisenaan. Ehkä se silti jollekin kelpaa. Tässä kysyttiin muutenkin ihannetta. Miehet nyt yleensä toivovat kireetä siinä missä naiset paksua. Taidat kuulua niihin naisiin, joiden mielestä miehellä ei saisi olla edes mitään salaisia haaveita naisen suhteen?

En minä ainakaan ala kitisemään siitä jos joku nainen toivoo paksua kalua. Siinä toivovat sitten, ei se mulle kuulu. Ainoa miinus on se, että tuoltakin avoin? Tulee vaikutelma löysästä kolosta jos jo lepotilassa näkyy onkalo. Ulkonäöllisesti paras pillu on sellainen, että vaikka pimppiä revittäis käsillä, reikä pysyy supussa. Tällöin on edes joku tae, että pillu voi tuntuakin tiukalta.

On se tietysti reikä mut huonoimmasta päästä Sopivan kireä ja hyvä imu. Rakastan nuolemista; Mitä enemmän kostuu, sitä parempi. Pillun tuoksu mansikkainen, olet sairas: Minä tykkään kanelintuoksuisesta pimpistä.

No, kaneli ei paljon maksa, varsinkin etnokaupoissa, joten pillu auki ja kaneli sisään vaan: Minusta jaffan tuoksuinen pimppi on paras, mutta väliillä tuntuu että mansikka-kermakakun makuinen voittaa. Joskus tullut fanitettua toffeenkin makuista, näin ne mieltymykset muuttuu: Kuitenkin jälkiruoan makuinen oon parempi, kuin esimerkiksi perinteisemmät kuten maksalaatikko, nakkisoppa, tai kirjolohikiusaus.

Toiveena olisi kokea ja löytää nainen, jonka pimmpi maistuu Fazein siniselle, sen voisin viedä sitten vihille asti! Suklaata kun pitää saada kuitekin joka päivä ;. Miten kukaan voi olla noin tyhmä kuin sinä. Pieni, eli ei liian pitkäviivainen vaan lyhyt ja pallomainen muoto.

Pulleat ulkoiset häpyhuulet, erottuvat ja sopivan kokoisen sisemmät, nätti pikku klitta, tumman pinkki väri, ihon väriset ulkoisen häpuhuulet, tiukka, kostea, samettinen, tummahkoa siistittyä karvaa vain häpykummulla, ei paljon ja lyhyttä.

Tiukka on pakko olla. Jos naisen tärkeimmän osan tärkein ominaisuus ei ole kunnossa, muillakaan asioilla ei ole väliä ja naisella voi heittää vesilintua: En vihaa mitään muuta naisen ominaisuutta niin paljon kuin isowittuisuutta. Häpyhuulet ja sivusta sekä alhaalta silkipehmeäksi ajeltu. Sellaista on ihana ja mielekäs nuolla ja pussata. Ei tarvitse kaivaa hirveää pehkoa pois edestä ja ole suu ja hampaanvälit täynnä karvoja.

Häpykumpu siistitty, nätti bikinirajaus. Ei mitään kornia airstrippiä tms. Ihan parhaimmillaan sen on käytännöllisesti luonnostaan sellainen, karvoitus taittuu ja vähenee nätisti sivuilla eikä ole hirveän pitkää. Uloimmat häpyhuulet hieman raollaan, niin että sisemmätkin hieman näkyy. Kauhean tiukat ulkoiset häpyhuulet ovat epäkäytännölliset ja sellainen kutsu rako ja pieni avoinaisuus puuttuu.

Helposti kostuva, tiukka ja voimakkaasti kiihotukseen reagoiva. Silloin oikein tuntee kun sisällä muljahtelee ja naisen orgasmi puristaa ihanasti. Se antaa myös hyvin palautteen miehelle ja mahdollistaa orgasmilla leikkimisen ja sen pidentämisen ihan eri tavalla. Kas, yllä käytännössä sama maku: Sheivatusta posliinista sen verran, että se päivän kahden sänki on kuin hiekkapaperia miehen naamalle, huulille ja kielelle.

Hoikilla naisilla on kaunis pil. Valitsen hoikan naisen pil. Aikalailla samantyyppisiä kommentteja eli tiukka se olla pitää. Heti sitä alkaa miettimään mitä heikkotaitoisia tai pikkupippeleitä täällä palstalla onkaan. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että jostain syystä isojen kanssa seksi on sellaista, että mies haluaa uudestaan ja uudestaan.

Sitten nämä pikkuiset saavat traumoja ensimmäisestä kerrasta eivätkä sen jälkeen halua tavata tai katsoa silmiin. Itselläni ei ole tiukka, mutta ei löysätään. Jos mitoissani puhutaan niin sanotaan ettei wc-paperirullan paksuinen mene sisälleni. Voihan sekin olla pikkuiselle löysä, mutta tosiaan isoilla ei ole mitään tarvetta luikkia karkuun. Jokainen mies varmasti haluaa että pilde tuntuu sopivan tiukalta omalle munalle.

Tuskinpa kukaan haluaa tökkiä väljää onkaloa, vaikka olisi kuinka panotaituri. En käsitä miten suomalaisilla naisilla voi olla niin väljät tussut!? On kysymys mystisestä yhteydestä ja mysteeristä: Sitä niin kutsuttua kemiaa ei myöskään pysty ihmisten välille pakottamaan. Seksi voi olla portti syvälle ihmispsyykeeseen ja väline itseymmärrykseen. Löydettyämme todelliset seksuaaliset halumme ja mahdollisuutemme seksi voi entisestään kehittyä. Seksi voi parantaa elämäämme.

Joissakin tapauksissa se voi muuttaa sen jopa kokonaan. Toisaalta odotukset kumppania, parisuhdetta ja hyvää seksielämää kohtaan voivat olla nykypäivänä epärealistisia.

Onkin luonnollista, että tutkija Maija Parviainen mainitsee vaihtoehtoisia ratkaisuja parisuhteen ylläpitämiseen kuten avoimet suhteet ja rinnakkaissuhteet.

Onhan avioliittokin nykyään elämäntapa muiden joukossa. En usko, että nykypäivänäkään oltaisiin halukkaita luopumaan sen oikean rakkaudesta, arvostuksesta ja sitoutuneesta parisuhteesta. On myös hyvä tiedostaa, että tuskin kenenkään ihmisen kautta on mahdollista saada kaikkea sitä, mitä haluaa.

Ystäväni kertoi amerikkalaisen mediapersoonan Dr. Philin sanoneen, että kumppanilta saa 70 prosenttia sellaisia asioita, joita kaipaat ja haluat. Sen puuttuvan 30 prosenttia saat yleensä muualta — esimerkiksi ystävien kanssa voit harrastaa perhokalastusta tai puhua elämän tarkoituksesta, jos nämä asiat puuttuvat parisuhteestasi.

Ystäväni sanoi myös hyväksyneensä sen, että yhteiset harrastukset ja tosi hyvä seksielämä eivät kuulu hänen parisuhteensa 70 prosenttiin, vaikka hän niitä toki haluaisi. Hänen parisuhteessaan on kuitenkin todella paljon muuta hyvää. Jokaiselle seksi ei välttämättä ole kaikki kaikessa. Toisaalta jos koemme seksin tärkeäksi ja päätämme olla loppuelämämme yhden kumppanin kanssa uskollisena monogaamisessa suhteessa, seksin tulisi olla tyydyttävää.

On hyvä kysyä itseltään, kuuluuko seksi omaan 70 vai 30 prosenttiin. Silloin on sydämen rinnalla hyvä kuunnella myös pimppiä tai pippeliä. Parisuhteessa saa pihdata seksiä — tutkija patistaa hyväksymään haluttomuuden   Yle 4. Halu ei välttämättä ole kateissa, se ei vain kohdistu kumppanilta saatavaan seksiin — Miten pulman voisi ratkaista? Karun kasvatuskulttuurin seuraukset näkyvät seksuaalisessa haluttomuudessa   HS Haluttomuudesta ei kannata heti puhua   HS 4.

.. Onko eroa onko nuoren tai vanhan naisen pimppi? Itse ainakin olen maistunut tosi happamalta kun joskus sormesta maistanut Ei hyvä.:( pahemmin maistella tai niellä, sillä moni haluaa, että nuolija keskittyy klitorikseen, joka ei kostu. toukokuu Ulkonäöllisesti paras pillu on sellainen, että vaikka pimppiä revittäis käsillä, reikä Rakastan nuolemista; Mitä enemmän kostuu, sitä parempi. Kun hän seksiä ennen tai sen aikana kostui, oli kostuminen niin runsasta että minulla meni (suurin 3. hyvät lantionpohjalihakset ovat lopultakin naisen etu ennenkaikkea .. Sano sille suorat sanat ja tarjoa puhdas ajeltu pimppi nuoltavaksi. PÄIVÄN  ELISA ARTEMIS BERLIINI

: Hyvä pimppi pimppi kostuu

SUOMI IMATRA MAKSULLISET NAISET 821
Prostituutio tampere seksiseuraa kotka 303
Seksi pillu treffit turku 363

Treffit kuopio pillua livenä

Swedish massage sex etsin miesystävää