5. maaliskuu Oma seksielämä huomattavasti parantunut kun vaimo "hankki" .. paitse ne älkööt joilla roikkuvat rumat akhareshe.infoömäinen pimppi paras!. maaliskuu Kysymys miehille: Voiko pimppi olla ruma? Siis niin ruma, että hommat jää suorittamatta, kun sen näkee? Millainen on ruma pimppi? Ruma pimpero. Viestiketju alueella 'Seksi', aloittaja Kukka kumminkin, BUFFETTI:En voi uskoo et jonkun alapää on oikeesti ruma:D joten whkä vaan Jos vielä naisiin päin oot niin eiköhän ne ymmärrä että pimppoja on erilaisia.

Ruma pimppi seksifantasiat

Ruma pimppi seksifantasiat

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Mies , Oman kokemukseni kautta olen todennut, monet naiset haluavat olla posliineja. He nauttivat siitä, että heidän alapäätä parturoi. Sen jälkeen tapahtuva " viimeistely", ai että Näin se vaan on. Posliini on kaunista, muuallakin, kuin maljakossa.

Pitäisikö neitsyyden menettämisen aikana ola posliini vai sopiva karvoitus? Tulee kauhean epävarma olo kun ei tiedä miltä pitäisi näyttää Tarkennuksena, että kukin tyylillään, sinänsä en ole sitä taikka tätä mieltä muiden karvoituksesta tai sen puutteesta vaikka oma kokemus onkin surkea.

Se vaan tuntuu karmealta kun posliinia nykypäivänä melkeinpä tuputetaan joka suunnalta niin, että nuoret tytöt näyttävät kuvittelevan karvojen olevan suorastaan seksielämän este. Ja jos käy kuten minulle, että alapään iho ei vain kestä karvattomuutta, nämä tyttöraukat luulevat sitten olevansa "epänormaaleja" ja täysin ei-haluttavia.

Jenkkilän hapatusta ja terveestä kehollisuudesta vieraantumista on sellainen, jos normaalit häpykarvat on niin yök että seksikään ei maistu ellei ole sileää kuin pikkulapsella. Nykyaikaan ja vähä äkkiä karvojen ajelu alapäästä on nykynaisen tapa pitää huolta itsestään se on ihan samaa rutiinia ainakin minulle ollut jo 14vuotiaasta asti kun kynsien lakkaus ja kulmien nyppiminen.

Itse tykkään posliinista jotenkin seksikäs ennen kaikkea hygieeninen olo kun karvat on ajeltu poikaystävänikin tykkää ja myös hän ajelee silloin tällöin kaikki pois suuseksin antaminen on kuulemma mukavaa kun ei ole karvoja suu täynnä eikä hän missään tapauksessa KOSKAAN IKINÄ yhdistä karvatonta alapäätäni lapsen alapäähän hyi teitä jokka noin ajattelette!!!!

Se nyt on vaan niin että posliini on tämänpäivän sana ja tätä mieltä myös miehet ovat myös teidän karvatussujen miehet haluaisivat vaimokkeensa ajavansa pimppinsä paljaaksi mutta eivät uskalla sitä pyytää tai jos ei ihan paljaaksi niin edes siistiä!!!! Itse ajelen vaan laittamalla kosteuttavaa doven suihkusaippuaa ja sitten HELLÄSTI höylällä ja päälle doven kosteuttavaa rasvaa kilo sitten hillun hetken pimppi paljaana ja odotan että rasva kuivuu ei tuon vaikeampaa ainakaan minulle tietenkin jokaisella on erilainen iho jne Voi miten kaunis onkaan nainen, jolla karvat näkyvät pikkuhousujen ulkopuolella.

Mies 47 , Boy-Lissu 47 , Jo vuosia olen siistinyt alapään pehkoa ja myöhemmin aloin pitämään kainalokarvat poissa kokonaan. Vartaloni karvoitus on luonnostaankin vähäistä. Rinta- ja selkäkarvoitusta ei lainkaan, reisissä hiukan vaaleita ohuita karvoja.

Tänä kesänä "rohkaisin" itseni ja ajoin lopulta pois kaikki häpyalueen karvat. Nyt on mennyt muutama kuukausi tällaisena, sanottaisiinko posliinina. Olen ollut tosi tyytyväinen täydelliseen karvattomuuteen. Ajattelisin, että hygienisyyskin näillä alueilla on lisääntynyt huomattavasti. Ajelun jälkeen sopivaa voidetta pintaan ja annan kuivua ennen vaatteiden pukemista. Ja kylläpä tuli taas mukava ja raikas olo. Onhan se karvaton kaunis katsella ja mukavamman tuntuinen se posliini.

Niin miehillä kuin naisillakin. Aina on niitä niin naisia kuin miehiäkin jotka puolustaa karvoja ja epäsiisteyttä sen takia, että itse yhdistävät posliinin alitajuisesti niihin lapsiin olisko jotain peiteltyä halua siellä. Eivät vaan raukat ymmärrä, että terveen seksuaalisuuden omaavat aikuiset voi tykätä posliinista ilman ihmeellisiä lapsiin liittyviä fantasioita.

Ukkojen vuoksi en laita tikkua ristiin. Olkoon ihannenaisen ulkonäkö ihan mikä vaan, niin minä en siitä paljon perusta. Äijät ei sitä määrittele. Olen juuri hyvä sellaisena kuin olen.

Tukka on lyhyt, koska urheilen paljon ja haluan pestä sen usein. Pitkä paksu tukka on vaan niin epäkäytännöllinen. Kestää kauan oikoa takut ja kuivata. Masu voi vähän pömpöttää, mutta jokainen irtokarkki on nautinnolla ja hyvällä omallatunnolla syöty. Mitään botokseja tai silikoonia ei minuun pumapata. Olen ihan jees, juuri omana itsenäni. Mihinkäs kaikki topikit ovat hävinneet? No joo, aloitetaan sitten Yleensä miehet etsivät mukavia, aitoja naisenpuolia jotka juttelevat avoimesti eivätkä nyrpistele nenäänsä.

Plussana on puöreät takapuolet ja iloinen luonne. Ja arvatkaapa, minäpä löysin Suomesta paikan jossa näitä on: Voi olla että lähikaupungeisakin on, mutta ainakin Kajaanissa niitä on paljon. Ja kaikki juttelevat ihan avoimesti eivätkä nostele nokkaansa yhtään. Ja pyöreitä pyllyjäkin on enemmän kui Helsingissä tai muissa isommissa kaupungeissa. Joten, jos miehet ovat morsmaikkua vaikka niin matkustakaapa Kajaaniin. OnniBussi vie perille asti ja siitä se onni alkaa Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Suhteet Ihannenainen Ruma alapää Ruma alapää muuten nätti Mitäs jos nainen on todella kaunis, mutta hänellä on ruma alapää esim. Ukkojen vuoksi en laita tikkua ristiin Olkoon ihannenaisen ulkonäkö ihan mikä vaan, niin minä en siitä paljon perusta. Näin se on Sit se ei oo niinku ihannenainen ja sillee.

Myös vankka usko asioihin joista ei oikeasti tiedetä mitään pilaa naisen markkina-arvon. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kumpaa päätä pidät pilussa?

Ei ne miehen vehkeetkään niin komeat ole,pallitkin voi roikkua polvissa: Sisemmät häpyhuulet eivät voi olla liian isot. Sen sijaan pieniä on hankalampi suudella.

Sä olet kyllä ihan täys dorka! Ihanteelliset häpyhuulet ovatkin ennemmin isot kuin pienet. Ne avutuvat kiihoittuessa kuin kalla-kukkanen. Onnekkaalla naisella on lisäksi voimakasprofiilinen häpykielen harja ja häpykieli, jonka saa esille helposti, satuttamatta. Jos tykkäät, pelkästä reiästä niin ala hintiksi.

Sua pitäisi vetää oikeasti turpaan kunnolla! Aiheesta tuli kerran tv-dokumentti. Nuoret tytöt katsovat nykyään internetistä millainen se photoshopattu alapää tulisi olla ihon pigmenttivalkaisua myöten.

Nämä menevät sitten epätoivoisina sen kuvan kanssa kauneuskirurgin puheille ja sanovat, ettei seksielämää voi mitenkään aloittaa, ennen kuin häpyhuulet on operoitu ja alapään iho valkaistu "normaalin" näköiseksi. Että älkää olko yhtä hassuja ja tehkö täysin normaalille alapäällenne michaeljacksoneita! Vain piilohomot tykkää terälehdettömästä pimpasta. Jos suuret huulet ovat oikeassa asennossa se on oikein hyvä. Entäpä, jos olisit tavannut elämäsi naisen, joka olisi kaikkea sitä mitä voisit toivoa sekä ulkoisesti että sisäisesti, mutta sitten kesken kiihkeiden hetkien huomaatkin, että hänen "huulensa" ovat väärässä asennossa ja liian suuret, niin laitatko naisen alapääleikkaukseen vai kiertoon, vai yritätkö jatkaa suhdetta hiljaa mielessäsi harmitellen hänen vääränlaista alapäätään?

Ei oo alapään ulkonäöllä mitään väliä. Enkä kyl oo rumaa pillua koskaan nähnytkään, edes kuvissa Ei ole kertaakaan jäänyt hommat kesken tussun ulkonäön vuoksi, saatika että olisin parisuhdetta miettinyt uusiksi sen tkia. Jos ei ole toosa lörttö löysä lehmän lortto reikä niin ei se näöllä yleensä ole pilattu.

Harmi kun en voi panna tänne omaa toosaani esiin. On varmaan teistä aika rumahko se toosa.