...

Ihmiskauppaan, raiskauksiin ja väkivaltaan tietenkin tulis puuttua. Sellaisessa maailmassa jossa prostituutioon ei liittyisi lähes lainomaisesti näitä lieveilmiöitä joista kärsivät pääasiassa prostituoidut, se olisi tietenkin hyvä asia. En kuitenkaan kannata seksin myymisen tai ostamisen kriminalisointia koska ilmiönä se on kuitenkin sellainen, ettei sitä mielestäni voi kokonaan kitkeä pois.

Tällöin pitää keskittyä ongelmien minimointiin. Nykyinen laki Suomessa on mielestäni toimiva. Suomessa on huonoista vaihtoehdoista se vähiten huono käytössä, mutta saa nähdä kauan menee, ennen kuin feministit vievät meidät Ruotsin malliin, jossa seksin ostaminen on kiellettyä.

Eiköhän tuo perustu siihen, ettei koskaan voida olla varmoja onko prostituoitu hommassa omasta tahdostaan vai pakotettu siihen esimerkiksi ihmiskaupan uhrina. Ihmiskauppaa tuolla kriminalisaatiolla kai pyritään estämään, vaikka ei se oikein taida toimia. Epäilen, että sitä touhua pidetään likaisena ja moniakin ällöttää ajatus siitä, että jakaa jokaiselle seksiä maksua vastaan.

Mutta prostituution ollessa laitonta on riski joutua väkivallan tai seksuaalirikoksen uhriksi, jos tekee näitä hommia työkseen kotona. Juuri tämän takia kannatan bordelleja, joissa turvallisuus molempien osapuolien kohdalla olisi taattu. Bordellissa työskentelevät saisivat palkkaa, joista maksetaan verot. Esimerkiksi Saksassa on bordelleja. Ja vielä lisäyksenä, että bordelleissa työturvallisuus olisi tarkempaa verrattuna kotityöskentelyyn.

Nykyään niin moni ottaa riskin seksiä harrastaessa luulemalla e-pillereiden olevan ainoa ehkäisykeino. Ei ole mikään ihme, jos klamydiakin on muodostunut Suomessa epidemiaksi ja sitä sitten saatetaan kantaa ja levittää. Koska niistä "palveluista" ei makseta veroja. Bordelleissakin on ongelmana se, miten voidaan luotettavasti valvoa että työntekijät ovat oikeasti siellä omasta tahdostaan?

Uskoisin että historiallisesti sen takana on kristinusko, ja sen kautta ihmisten historiallisesti pitkään vallinnut käsitys siitä että seksi on tabu joka kuuluu aviovuoteeseen. Uskoisin että saman asian takia prostituoitu koetaan yleisesti halventavana ja likaisena ammattina, koska seksin harrastaminen ilman avioliittoa oli niin pitkään hävettävää. Koska kaikki lait länsimaissa perustuu aika pitkälle kristinuskoon ja kristillisiin arvoihin, uskoisin että prostituution laittomuus perustuu tähän.

Eli tähän uskoisin sen kriminalisoinnin perustuvan. Mut toisaalt sen valvominen voi käydä ongelmalliseks. Ei prostituutiota ole ainakaan yhdessäkään pohjoismaassa kriminalisoitu. Seksin ostaminen on Ruotsissa ja Norjassa. Itä-Euroopan maissa sitten eri asia, mutta siinä on taustalla juuri se että prostituoidut yritetään pakottaa hiljaiseksi, koska politikot, jotka niiden kanssa hässii jatkuvasti, ei halua skandaaleja.

Eli toisin sanoen asioista päättävät keski-ikäiset ukkelit niin sanotusti pitävät prostituoidut nyrkin ja hellan, vai pitäisikö sanoa kyrvän ja patjan välissä. Eli siis eräänlainen naisten alistamismuoto tämä prostituution kieltäminenkin siis. Ja tosiaan abrahamilaisilla taikauskoilla varmaan kanssa jotain vaikutusta. Tässä tarkemmin prostituution laillisuudesta eri Euroopan maissa: Olin jotenkin siinä uskossa että prostituutio tai lähinnä seksin ostaminen, on Suomessa kin laitonta.

Sori, pitää tarkistaa näimmä faktat ennenkun hölötän: Nytkiksen kannanottoja, Naisasialiitto unionin kannanottoja jne. Myös ymmärtääkseni Ruotsin Feministipuolue on ollut vahvasti tukemassa Ruotsin mallia. En ole mikään huoliteltu naisellinen klassinen kaunotar vaan erikoisemman näköinen, ja kuvailin itseäni aika osuvasti siinä ilmoituksessani, vaikutti että monet kiinnitti juuri siihen huomionsa.

Olisi kiva tietää minne ilmoitus kannattaa tehdä? Itse olen harkinnut samaa. Kotiini en missään nimessä ketään ottaisi.. Suomessa saa myydä seksiä ja ostaa mut suora ilmoittelu kiellettyä ellei omia maksettuja kotisivuja,esim. Muista myös että seksipalveluista on maksettava vero eli sun pitää toimia yrittäjä pohjaisesti eli hankkia y-tunnus. Et voi maksaa omalla verokortilla omaehtoisena maksuna seksistä veroja vaikka jotkut näin väittävätkin.

Kun hankit y-tunnuksen voit ilmoittaa alaksesi seksi tms. Lisätietoja voit kysyä vaikka sähköpostilla verotoimistosta. Sihteeriopiston ylläpito tietää tasantarkkaan ilmoituksien perimmäisistä tarkoituksista mutta virkavaltaa silmälläpitäen heidän täytyy karsia sellaiset ilmoitukset joissa selvästi on kirjoitettu seksin myymisestä.

Taisit kuitenkin tarkoittaa ns. Kuka järkevä nyt maksaisi touhuistaan veroja? Mä ainakin suunnittelin ottavani vaan käteistä ja pistäväni omaan taskuun. Valtiolle ei mun pimpillä ansaitut rahat kuulu.

Huomio, kysymys; mikä on sopiva kiertoilmaisu seksin myymiselle? Kun sitä ei voi suoraan noihin ilmoituksiin kirjoittaa Sä aloittaja oot selvästi feikki,joku mies stalkkaaja: Periaatteessa siis, jos ei ansaitse enemmän kuin kaikki on ok? En ole feikki enkä mies, vaan ihan nainen ja harkinnut tätä myymis juttua nyt vähän aikaa. Koita hyväksyä tosiasia että meitä on olemassa.

Jos isokenkäiset päättäjät luulevat saavansa verorahoja mun kehon myymisestä niin turha kuvitella. Maksaisitko itse veroja rahoista, jotka olet saanut nussimalla jotain keski-ikäisiä äijiä? Ei ole kenenkään ihmisen kannalta järkevää vielä maksaa jotain saatanan veroja siitä rahamäärästä jota sulle maksetaan haarojen levittämisestä..

Se on henkilökohtainen asia eikä kuulu millekään valtiolle. En todellakaan tule nauttimaan huoraamisesta, mutta aion silti toteuttaa sen koska haluan extrarahaa. Ja aion pistää omaan taskuun joka vaivalla ansaitun euron Minua oksettaa tuommoinen muka-feminismi, että nainen muka ei saa myydä itseään. Nainen saa itse päättää mitä tekee kehollaan.

Eri asia nuo thai hieromot sun muut, ne naiset on tod näkösesti ihmiskaupan uhreja tai tekee sen taloudellisen ahdingon takia, sitä en hyväksy ja ne pitäisi kieltää.

Mutta jos hyvässä asemassa oleva itsenäinen suomalainen nainen haluaa myydä seksiä ni se on hänen ona valinta, eikä mitään häpeällistä. Ja pullonkerääjienkien pitäisi maksaa veroja. Pulloja kerää ja pilluaan myyvät vain ne jotka tarvitsevat ylimääräistä rahaa. Miksi kukaan urpo maksaisi siitä veroja? Tuohan on ihan järjetöntä. Ei huoraus ole mikään tavallinen ansiotyö josta maksetaan veroja.

Minä en oman kehoni myymisestä antaisi euroakaan päättäjien taskuun. Ja tuskin kukaan keski-ikäinen varattu ukko haluaa mua kellekään "paljastaa" kun itsekin ostavat seksiä salaa.

Valtio haluaa kyllä kiskoa jokaisen pennin ihmisiltä. Miksi prostut vertaavat itseään muihin oikeisiin palvelun tarjoajiin kuten kampaajiin ym? Miksi prostuilu ei olekkaan enää työtä, kun aletaan puhua veroista? Miksi prostut vaativat toiminnalleen hyväksyntää, jos harrastatte veronkiertoa? Miksi prostut käyttävät veronmaksajien ylläpitämiä palveluja, jos eivät itse maksa veroja?

Miksi prostujen pitäisi olla erikoiskansalaisia, joita veronmaksu velvollisuus ei koske? Sillä elää kymmeniä tuhansia opiskelijoita Suomessa. Opiskelijoita, jotka käyvät oikeissa töissä lisäksi. Rahat riittävät, jos vähentää merkkivaatteiden ostoa, baarireissuja jne Siinä olet oikeassa, että keski-ikäiset ukot, usein perheelliset pitävät loisivia prostuja yllä. En vertaa horoilua oikeeaan työhön.

Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Seksin myyminen omalla vapaa-ajalla ei ole mitään työtä eikä siitä kuulu maksaa veroa. Ai pitäisi käydä lukiota ja samalla käydä töissä? Et ole tainut olla koskaan lukiossa? Jos opintotuki, joka omalla kohdallani ei ole kummoinen, ei riitä elämiseen on sitä rahaa hankittava muualta niin kauan kuin ei ole ammatissa. Eli täytyykö palkasta maksaa veroja?

Suomessa vakituisesti asuva henkilö on verovelvollinen saamastaan ansiotulosta ja elinkeinotulosta. Prostituutio ei tee tästä säännöstä poikkeusta. Mikäli sinulla on työsuhde, tulee sinun antaa verokorttisi työnantajalle. Palkanmaksajan velvollisuutena on hoitaa ennakonpidätyksen toimittaminen. Palkansaajan velvollisuutena on tarkistaa, että veroilmoituksella on ilmoitettu kaikki tulot oikein.

Se seikka, että työnantaja saattaa syyllistyä paritukseen, ei vapauta palkansaajaa verovelvollisuudesta. Mikäli saat palkkioita suoraan asiakkailtasi, kyseessä ei ole palkka vaan elinkeinotulo. Tällöin sinulla ei ole työnantajaa vaan toimit itsenäisenä elinkeinonharjoittajana.

Elinkeinonharjoittaja on velvollinen pitämään kirjanpitoa, jonka avulla lasketaan elikeinon tuotot, kulut ja veronalainen elinkeinotulo. Mikäli saadut palkkiot ovat hyvin vähäisiä ja satunnaisia, voit ilmoittaa ne veroilmoituksen kohdassa muut ansiotulot. Vastaavasti tulonhankintaan liittyvät kulut merkitään veroilmoituksen kohtaan tulonhankkimiskulut.

Kuitteja ei liitetä veroilmoitukseen, mutta sinun pitää itse säilyttää kaikki tositteet vähintään kuusi vuotta ja kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuotta tilikauden päättymisestä. Mikäli itsenäinen elinkeinotoiminta jatkuu pidempään kuin muutaman kuukauden tai sillä ansaitaan enemmän kuin muutama satanen, kannattaa ilmoittautua itsenäiseksi elinkeinonharjoittajaksi.

Ohjeet ja lomakkeet löytyvät yritystietojärjestelmän verkkosivuilta http: Mikäli itselläsi ei ole kirjanpidon koulutusta, kannattaa hankkia kirjanpitäjä tai tilitoimisto. Eläketurva hoituu YEL-vakuutuksella, joka on tietenkin vähennyskelpoinen kulu elinkeinotoimintasi kirjanpidossa ja verotuksessa. Parittaminen on rikos, eli prostitoudulla ei voi olla työnantajaa. Jos minö levitän haarani, sinne ei valtio sörki.

Pidän itse joka vaivalla saadun euron. Tyypillinen asenne ylimielisiltä, lakia ja säädöksiä halveksivilta prostuilta. Jos et ole valmis maksamaan prostituutiotuloistasi veroa, sinun ei pidä käyttää veronmaksajien ylläpitämiä palveluja. Esimerkiksi Terveydenhuolto, poliisi, Kela, koulut ovat veronmaksajien ylläpitämiä palveluja. Sinä käyt koulua veronmaksajien kustantamana. Jos menet terveyskeskukseen hoidattamaan kurkkutippurisi, sekin on veronmaksajien ylläpitämä palvelu.

Jos menet täyteen junaan ja konduktööri ilmoittaa sinulle, että sinä maksat kaikkien muidenkin junamatkustajien liput olisiko se sinusta oikein ja maksaisitko mukisematta? Toivottavasti yksinkertainen esimerkki saa vähäisen älysi ymmärtämään miten asiat yhteiskunnassa menee. Käyn koulua verorahoilla kuten jokainen muukin suomalainen opiskelija.

Haarojen levittämisestä saisin extrarahaa itselleni. Minunhan pitäisi saada moisesta likaisen työn lisää. Ja tämä on itse valitsemani tie, kärsin itse sen haittapuolet mutta korjaan myös itse palkkion. Sitäpaitsi kuinka paljon luulet satunnaisesta seksistä rahaa ottavan opiskelijan tienaavan? Luuletko että minulla riittää aikaa, mahdollisuuksia, jaksamista, mielenkiintoa ja mielen lujuutta jyystää miesten kanssa liukuhihnatyyliin?

Paljon luulet että saan rahaa? Jos saan kolmen äijän nussimisesta kuussa reilun tonnin, se ei todellakaan yritä mitään rajaa, että siitä pitäisi maksaa veroja. Sinä se taidat olla se tyhmä tässä. Sinulla on mahdollisuus hakea oikeita töitä opiskelun tueksi. Sinulla on mahdollisuus saada toimeentulotukea. Sinulla on mahdollisuus saada opintolainaa.

Sinulla on mahdollisuus saada asumislisää. Loppupeleissä kysymys on menojen säätämisestä tulojen mukaan. Jos saat tuloja prostituutiosta n.

Se on tukien väärinkäyttämistä. Jokaista opintoraha- tai asumislisäkuukautta kohden sinulla voi olla tuloa keskimäärin euroa ja jokaista tuetonta kuukautta kohden 1 euroa. Esimerkiksi yhdeksällä tukikuukaudella vuosituloraja on 11 euroa. Opintotuki siis kannustaa laiskottelemaan työnteon sijasta.

En ole koskaan antanut naisille rahaa mutta naiset kyllä maksavat minulle mielellään aina kun haluavat hyvää ja pitkään. Jos joku pimatsu vastaa sulle sivustoilta puhelimeen tai sähköpostiin ja tarjoaa seksiä maksusta, vinkkaa verotoimistoon anna sähköposti sinne kopioituna jossa lähettäjä tai puh.

Tarpeeks moni ilmoitus saa viranomaiset liikkeelle ja kyllä nuo sivut saa suljetuksi ja ylläpitäjät vastuuseen. Voit tehdä aina ns. Jos myyjä on paritettu, kuten aina ovat, niin pelkkä oston yritys eli koeosto on rankaistava ja vie putkaan, poliisivankilaan, käräjille ja Helvettiin. Myyjät eivät aina ole paritettuja, ne ulkomaalaiset jotka tänne tulee ovat toki, mutta ei suomalaisista suurin osa.

Vaan opiskelijoita lisärahaa vailla niinkuin minäkin. Helvetti on mielikuvitusta ja kukaan ei joudu huoraamisesta mihinkään helvettiin, huoraus on henkilökohtainen asia ja päätös jos siihen ei liity ihmiskauppaa, painostusta tai taloudellista ahdinkoa.

Kun se on naisen oma päätös se ei ole muiden asia puuttua. Kukaan ei arvostele mua sen takia. Kymmenien opiskelijatyttöjen luona vierailleena voin sanoa että ainakin pirkanmaalla on hintataso seuraanvanlainen.

Nyt viikonvaihteessa kerroin, että hänelle on ilmaantunut kilpailija kun minulta kysyttiin kiinnostaisiko vaihtelu. Tottakai on ainoa asiakas: D ja tyttö huokailee ja tärisee orgasmin kourissa aina aktin jälkeen: D kyllä ammattilainen tietää mistä narusta millonki pitää nykiä Eräänki kerran feikannu jopa ne lihas nykimiset.

Prostuja käyttävät miehet ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Niin tyhmiä, etteivät osaa erottaa feikkiorgasmia oikeasta. Niin tyhmiä, että eivät halua tietää prostun käyttävän liukuvoiteita jo ennen asiakkaan tuloa.

Niin tyhmiä, että eivät osaa pelätä tauteja. Niin tyhmiä, että uskovat kaikki prostujen kehut ja muut feikkikujerrukset. Niin tyhmiä, että uskovat olevansa suuria rakastajia ja isokaluisia, kun prostu niin sanoo.

Niin tyhmiä, että maksavat ylihintaa kulahtaneista siiderivalaista. Seksiä ostavat miehet ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Mitä siitä että niitä palveluita ostavat miehet ovat tyhmiä? Osa on, osa on fiksuja. Suurimmassa osassa niistä sadoista viesteistä jotka olen saanut, nämä miehet kertovat elävänsä "seksittömässä avioliitossa" tai "viileässä avioliitossa".

Minusta avioliitti tai pitkäaikainen parisuhde ei aina ole ihan järkevä valinta.. Onhan se usein järkevää taloudellisesti ja perheen kannalta jne mutta ei se rakkaus ja seksi siinä kestä..

Seksiä ostavat miehet ovat tyhmiä ja seksiä myyvät naiset ovat tyhmiä. Miehet syyllistävät aina vaimonsa ja käyttävät verukkeena prostuissa käyntiin. Kuvitteletko miesten oikeasti tunnustavan prostulle sen todellisen syyn?

Sen että ovat hikoilevia, yllipainoisia, surkeaa seksiä kotona tarjoavia ja pornoa liikaa katsovia tyranneja. Kirjoituksiasi kun lukee varmistuu se tiedetty tosiasia, että seksin ostajat ovat tyhmiä ja seksiä myyvät ovat tyhmiä. Prostuissa käyvistä miehistä ei yksikään ole fiksu. Fiksun miehen, joka osaa naisensa tyydyttää ei tarvitse maksaa seksistä. Ei kenenkään mieen tarvitse tunnustaa minulle mitään "todellista syytä".

Kyllä minä tiedän mikä se todellinen syy on. He haluavat nuorta kaunista naista, jota eivät kotoaan saa. Niin se näyttää olevan aika monen miehen luonnossa että nämä himoavat nuoria kauniita naisia niin, että ovat valmiita maksamaan.

Kun eivät maksamatta saisi. Seksittömässä ja rakkaudettomassa avioliitossa sitä varmasti rupeaa kiinnostus kääntymään kohti uusia tuulia, itse kullakin. Kyllä varmaan moni keski-ikäinen mammakin haluaisi komeaa, nuorta ja viriiliä miestä. Ja naisten seksiturismin kasvu köyhiin lämpimiin maihin sekin kertoo asiasta. Tätä seksiturismia en kyllä hyväksy. En ole tyhmä eivätkä tyhmiltä vaikuta monetkaan nuista maksumiehistäkään, mitä nyt olen jutellut.

Ja se on muutenkin yksi hailee mulle. Enkä tarvitse ulkopuolisen mielipidettä kertomaan olenko tyhmä, etenkään katkeran mamman joka ei itse osaa hyväksyä tosiasioita. Entä jos mies haluaa vain vaihtelua ja käy siksi huorissa?

Sinä toteutat prostituutiossa pelkästään pornoteollisuuden luomaa kuvaa seksistä. Pornoteollisuuden luoma kuva on verrattavissa eläinmaailmaan paritteluun. Paritteluun, joka perustuu pelkkään kiimaviettiin ja sen toteuttamiseen. Kukaan terveellä järjellä ajatteleva nainen ei alennu pariteltavaksi.

Rahalla toimivaksi lehmäksi tai apinanaaraksi. Seksin ostajille tehdyn kyselyn mukaan suurin osa seksin ostajista katsoo paljon pornoa. Jos keski-ikäinen mies katsoo teinipornoa ja fantasioi. Selaisessa on jotain sairasta. Sellaiset miehet ovat nuorten prostituoitujen vakioasiakkaita. Prostituutio toimii pornoteollisuuden masinoimana. Prostituoidut toteuttavat rahasta pornoteollisuuden tuottamia irvokkaita ja eläimellisiä seksi malleja.

Kyselyjen mukaan parisuhteessa elävät miesten suurin syy on pelkkä vaihtelun halu ja halu käydä toteuttamassa fantasioitaan. Kysymys ei ole seksittömästä ja rakkaudettomasta liitosta.

Eräs prostu kuvasi tilanteen oikein: Miksi helvettiä te urputatte niistä huonoista vaimoistanne ja liitoistanne? Erotkaa, jos ne vaimot ja liitot ovat niin helvetin huonoja. Miksi ne miehet eivät eroa, jos on niin huono liitto? Naiset ovat leskiä ja eronneita. Älä sekoita perheenäitejä vääriin asioihin. Lesket ja eronneet saavat tehdä mitä haluavat, sitä ei voi kukaan tuomita.

Tule kymmenen vuoden kuluttua kertomaan minkälaisessa parisuhteessa elät? Tuskin minkäänlaisessa tai korkeintaan sairaalloisessa sellaisessa. Sinähän saa prostituoituna toimisesta täysin väärän kuvan parisuhdemalleista ja miehistä. Sinua voi odottaa yksinäinen elämä, koska et kykene luomaan normaalia ja onnellista parisuhdetta. Prostituutio vauroittaa tunne-elämän ja vääristää ihmissuhdemallit. Tyhmyydestä saa aina maksaa.

Mitäs vikaa tyhmissä on? Oletko ihan varma ettet itse kuulu tuohon ryhmään. Korjaa vielä tuo keskiarvo keskimääräiseksi, niin väittämäsi pitää paikkansa! Olet aivan oikeassa siinä, että seksin ostaminen ei korreloi älykkyyden kanssa. Tai jos korreloi, niin hienoisesti eri suuntaan kuin Make Man esittää. Moi mä haluisin kysyä mut henkilökohtaisesti. Ehkä lähtökohtasi ei ole kovin ihanteellinen tähän työhön.

Se voi olla aika rankkaa, jos näet sen pelkkänä jyystämisenä epämiellyttävien miesten kanssa.

Onko prostituutio laillista suomessa suomi posti plus

MInäkin olen harkinnut vakavasti "oman aikani" myymistä. Paritukseen liittyy Suomessa vain harvoin pakottamista. Paljonkohan miehet olisi valmiita maksamaan? Sellaisessa maailmassa jossa prostituutioon ei liittyisi lähes lainomaisesti näitä lieveilmiöitä joista kärsivät pääasiassa prostituoidut, se olisi tietenkin hyvä asia. Monena aikakautena sen edustajat ovat olleet hyvinkin arvostettuja mm. Tai jos korreloi, niin hienoisesti eri suuntaan kuin Make Man esittää. Venäläisillä ja virolaisilla paritusverkoilla on omia puhelinpäivystäjiä, jotka toimivat myyjän ja asiakkaan välillä ohjaten asiakkaan oikeaan paikkaan ja ilmoittaen työntekijälle tulevasta asiakkaasta.

Onko prostituutio laillista suomessa suomi posti plus