Itse käytin mökillä yleensä vain lyhyitä shortseja. Olin harrastanut urheilua aktiivisesti ja vartaloni oli melko lihaksikas ja jäntevä. Huomasin, miten siskoni katsoi välillä lihaksikasta ja jäntevää vartaloani ihailevasti ja hyväksyvästi. Olin jo muutaman vuoden runkannut ahkerasti, mutta tyttöjen kanssa en ollut vielä päässyt tositoimiin, vaikka sitä kovasti halusinkin. Mökillä ollessamme vetäydyin muutaman kerran päivässä omaan huoneeseeni runkkaamaan.

Ja vaikka yritinkin estää välttää sitä, niin en voinut sille mitään, että yhä useammin isosiskoni alkoi olla itsetyydytysfantasioideni kohde. Minua tämä hävetti, koska olihan Päivi sentään minun siskoni. Toki olin joskus aikaisemminkin silloin tällöin haaveillut kotona siskostani runkatessani, mutta nyt kun olimme kaiket päivät kaksistaan, hän alkoi olla ainoa fantasioideni kohde. En voinut olla ahmimatta silmilläni isosiskoni seksikästä ja kiihottavaa naisellista vartaloa ja olemusta, vaan minun täytyi tehdä sitä päivä päivältä yhä enemmän ja useammin ja kuumeisemmin.

Varmasti isosiskonikin alkoi yhä useammin huomata kiihottuneen katseeni ja tarkkailuni, mutta ei puhunut mitään, vaan hymyili minulle viehättävästi. Siskoni oli niin ehdottanut, halunnut. Hän oli perustellut sitä sillä, että koska emme olleet enää lapsia, niin oli sopivampaa, että saunoimme erikseen. Sopihan se minulle, vaikka olisin kovin mielelläni nähnyt siskoni alastomana.

Päivä päivältä aloin olla yhä kiimaisempi ja aloin haluta yhä kovemmin ja kiihkeämmin läheisempään, fyysisempään kosketukseen isosiskoni kanssa. Aloin yhä enemmän suunnitella, miten pääsisin toteuttamaan aikeeni. Eräänä päivänä kolutessani kesämökin kaappeja löysin eräästä kaapista muutaman vanhempieni konjakkipullon ja suunnitelma alkoi muodostua mielessäni…. Olimme syöneet iltapalaa ja vetäytyneet olohuoneen sohvalle katsomaan televisiota.

Siskoni oli pannut ylleen ohuen, lyhyen kesämekon, joka paljasti hänen istuessaan suuren osan myös hänen seksikkäitä, kiihottavia reisiään. Mekon kaula-aukko oli melko antelias, koska pari ylänappia oli jäänyt pistämättä kiinni. Isot pyöreät rinnat pullottivat mekon alta ja suuret nännit näkyivät selvästi.

Siskollani ei siis ollut mekon alla rintaliivejä ollenkaan! Itselläni olo alkoi käydä kuumemmaksi siskoni vieressä istuessa ja minun täytyi pakosta yhä useammin ahmia siskon sääriä, reisiä ja hänen koko kiihottavaa olemustaan. Löysin tuosta yhdestä kaapista muutaman vanhempien konjakkipullon.

Isosiskoni oli hetken hiljaa, katsoi minua sitten hymyillen ja sanoi iloisesti: Juhlitaan, kun kerran lomalla olemme. Itse en juurikaan konjakkia juonut, vaan yhä enemmän ja useammin kehotin siskoani ottamaan kunnon kulauksia konjakkilasista ja juomaan lasinsa tyhjäksi.

Nopeasti ja auliisti olin kaatamassa siskoni lasiin lisää konjakkia, kun siskoni lasi alkoi osoittaa tyhjenemisen merkkejä. Isosiskoni, Päivi, alkoi silminnähden yhä enemmän humaltua ja käymään yhä iloisemmaksi, puheliaammaksi ja vapautuneemmaksi. Siirryin vähitellen sohvalla yhä lähemmäksi isosiskoani ja aloin olla melkein kiinni hänen kyljessään.

Tunsin isosiskoni kiihottavan lämmön ja läheisyyden. Siirsin tai oikeastaan heitin rennosti toisen käteni siskoni taakse, niin että käsivarteni kosketti jonkin verran siskoni yläselkää. Sydämeni oli alkanut hakata kovemmin ja oloni alkoi tulla kuumemmaksi. Aloin tuntea, miten kaluni shortseissani alkoi vähitellen koveta ja tulla paksummaksi.

Siskoni otti taas kulauksen konjakkia ja heläytti minulle iloisesti hymyillen: Isosiskoni siirsi toisen jalkansa toisen päälle niin, että toinen reisi paljastui minun kuumeisille silmilleni melkein kokonaan. Käteni alkoivat kostua, suutani kuivata ja sydän hakata yhä kovempaa. Pullistuma housuissani näkyi yhä selkeämmin ja yritin laittaa toisen käteni pullistuman päälle. Olethan minun ainoa veljeni ja sisarukseni. Olet minun rakas veljeni. Purista vaan minut itseäsi vasten niin lujaa kuin haluat.

Olonikin on turvallisempi kainalossasi. Samalla siskoni painautui kainalooni ja osin syliinikin yhä tiiviimmin.

Tunsin siskoni huumaavan, naisellisen hajuveden tuoksun nenässäni. Isosiskoni rakasti erilaisia hajuvesiä ja halusi käyttää niitä mökilläkin. Olimme hetken ajan aivan hiljaa. Tunsin isosiskoni pehmeän, lämpivän vartalon olevan kiihottavasti itseäni vasten. Sitten siskoni yllätti minut. Johtui varmaankin siitä, että alkoholi oli vapauttanut ja rohkaissut siskoani. Ymmärrät varmaan, mitä tarkoitan.

Vaikka kyllä mieli jo kovasti tekisi. Itse asiassa tähän asti kaikki oli sujunut niin kuin olin toivonut ja suunnitellut, oikeastaan osin paremminkin, mutta miten jatkaisin tästä isosiskoni kanssa, mietin itsekseni.

Mutta sitten siskoni yllätti taas ja siirsi toisen kätensä reidelleni ja alkoi liikutella ja puristella reittäni. Itse siirsin toisen käteni varovasti siskoni vyötärölle ja sivelin sitä hiljaa. Siskoni nosti päätään jonkin verran ylöspäin ja katsoi lihaksikasta ylävartaloani. Kysymättä lupaa siskoni alkoi sivellä vatsani lihaksia pyörittävin, tunnustelevin liikkein ja siirsi kätensä vähitellen rintaani kohti hyväillen sitäkin.

Olin pitänyt toista kättä housujeni pullistuman kohdalla yrittäen estää isosiskoani huomaamasta sitä. Siskoni kuitenkin katsoi muutaman kerran edessään olevaa kättäni ja vuoroin kasvoihini ja kysyi ilkikuriseen, kiusoittelevaan ääneen: Minähän tässä vain olen, oma rakas isosiskosi. Samassa siskoni tarttui ranteeseeni ja siirsi käteni pois seisovan, kovan kyrpäni aiheuttaman pullistuman päältä.

Siskoni alkoi hiljaa ja hellästi sivellä ja hyväillä seisovan, kovan kyrpäni aiheuttamaa pullistumaa. Siskoni kosketuksesta kyrpäni nousi entistä enemmän ylöspäin ja pullistuma kasvoi.

Huomasin, että siskonikin jännittyi, mutta kuin unessa siskoni avasi shortsieni vetoketjun ja päästi kovana seisovan kaluni ponnahtamaan esiin. Isosiskoni tuijotti hetken laajentunein silmin uljaana seisovaa paksua, suurta kaluani.

Kyllä tytöt tuosta tykkäisivät kovastikin. Isosiskoni kietoi kätensä hartioitteni ympärille aivan kuin suojelevasti ja tarttui toisella kädellä elimeeni huuliaan lipoen. Haluan isosiskonasi vain vähän opettaa sinua, rakas veli.

Osaat myöhemmin sitten rohkeammin lähestyä tyttöjä. Ja kukaanhan ei saa tietää tästä vai mitä, Pasi? Ei kukaan muu kuin me kaksi. Siskoni hymyili minulle rohkaisevasti. Siskoni peppu on ahkeran liikunnan ansioista tosi tiukka ja hän pukeutuu mielellään seksikkäästi.

Kun siskon kanssa liikkuu kaupungilla, niin on suorastaan huvittavaa seurata, miten sisko saa miesten päät kääntymään. Siskoni oli sen keväällä ylioppilaita. Hän pääsi opiskelemaan kauppatieteitä ja sai harjoittelijan paikan tilitoimistosta.

Siskon poikakaveri Mika on hänen luokkakaverinsa, komea ja lihaksikas mies. Aivan täydellinen poikaystävä ei Mikakaan sentään ole. Hänen kalunsa on enintään keskikokoinen ja olen kyllä huomannut miten kateellisena hän on saunareissuilla vilkuillut jalkovälissäni huojahtelevaa patukkaa. Mika oli lähtenyt kesäkuussa suorittamaan asepalvelusta, joten siskoni tapasi häntä vain viikonloppuisin. Vapaapäivieni osuttua viikolle lainasin isältäni autoa ja lähdin mökille kalastelemaan.

Kun ajoin mökin pihaan näin siellä mustan ökymaasturin, jonka tunnistin tilitoimiston omistajan autoksi. Astuin autosta ulos ja ihmettelin ketä mökillä oikein on. Saunalta kuului epämääräistä ääntä ja kävelin saunan kuistille. Näky, joka kuistilta avautui saunan pukuhuoneeseen, suorastaan salpasi hengitykseni. Armas siskoni oli kontallaan saunatuvan sohvalla ja tilitoimiston omistaja, isomahainen, yli viisikymppinen äijä pani siskoani rajusti takaapäin.

Äijän kaljamaha läiskyi siskoni tiukkaa peppua vasten ja siskoni rinnat huojuivat nainnin tahtiin. Äijän kyrpä taisi tehdä hyvää, niin voimakkaasti siskoni voihki nautinnosta. Otin kännykän kameralla tilanteesta pari kuvaa ja lähdin takaisin autolle.

Ajoin auton mökkinaapurin liittymään piiloon. Korkkasin ekan oluen ja sitä siemaillen odotin lemmenparin poistumista. Kun kuulin maasturin kaasuttelevan tiehensä menin mökille. Oli kuitenkin vaikea keskittyä kalastuksesta ja kauniista kesäillasta nauttimiseen, sillä äskeinen tapahtuma pyöri mielessäni ja päätin, että pikkusiskon on kyllä saatava tuosta riettailusta joku rangaistus. Seuraavana päivänä soitin siskolleni ja ehdotin, että tulisin illalla käymään hänen ja Mikan kämpässä.

Kerroin, että voisin tuoda hänelle pari uuttaa DVD elokuvaa lainaan ja voitaisiin ottaa pari siideriä kesän kunniaksi. Alkuillasta ajoin polkupyörällä siskoni luo. Sisko avasi oven pukeutuneena tapansa mukaisesti toppiin ja lyhyeen hameeseen. Tuossa asussa sisko näytti todella kauniilta ja seksikkäältä. Istuimme sohvalle ja juttelimme kaikenlaista. Tarjosin siskolle siideriä, johon kaadoin hänen huomaamattaan taskumatista kossua terästykseksi.

Siideri alkoi vaikuttaa ja sisko alkoi olla jo aika vauhdikkaalla päällä. Sitten olin muka vasta nyt muistavinani tuomani elokuvat. Hain ne kassista ja heitin olohuoneen pöydälle. Minä vastasin, että kun Mika nyt on armeijassa, niin näistä elokuvista voisi olla viihdykettä yksinäisiin iltoihin. Sisko suuttui ja sanoi, että hänen yksinäiset iltansa ei minulle kuulu. Minä vastasin rauhallisesti, että näin teidän eilen illalla.

Minä en vastannut mitään, mutta näytin kännykästä kuvan saunatuvalla. Minä vastasin, että asia jää kyllä meidän väliseksi salaisuudeksi, mutta hänen kyllä pitää saada rangaistus teoistaan.

Sisko vastasi, että ihan mitä vaan, kunhan en kerro asiasta kenellekään. Sanoin siskolle, että hänen pitää aluksi asettua makuuhuoneen sängylle samaan asentoon ja alasti kuten saunatuvassakin. Minä vastasin, että voinhan toki lähettää kuvat Mikalle, mutta tuskin sinä pienestä isoveljen kuritusleikistä kuolet, kun sentään eilen annoit pillua, sille isomahaiselle äijälle. Sisko ei vastannut mitään, katsoi vain minua kiukkuisena.

Minä tarjosin siskolle lisää siideriä ja ohjasin hänet makuuhuoneeseen ja sanoin tulevani sinne hetken kuluttua. Kun sitten hetken kuluttua menin makuuhuoneeseen, oli siellä pikkusiskoni alasti kontallaan sängyllä. Komensin siskoa tulemaan aivan sängyn päähän ja levittämään haarojan, sillä eihän hän jalat yhdessä sen äijänkään edessä ollut.

Sitten kerroin hänelle, että nyt riettaileva pikkusisko saa isolta veljeltä ansaitsemansa rangaistuksen. Otin shortseistani nahkavyön käteeni niin, että vyöstä oli noin puolet vapaana.

Kerroin siskolleni, että tämä on rangaistus siitä, kun hän avasi kauniit kiinteät reitensä sen vanhan pukin kähmittäväksi ja sivalsin sitten melko napakasti vyön päällä siskon ihanan kiinteää peppua. Sisko älähti enemmän yllätyksestä kuin kivusta ja jäi kiltisti odottamaan uutta rangaistusta.

Jatkoin siskon syntien luettelemista: Leikin jatkuttua jo jonkin aikaa huomasin siskon hengityksen kiihtyvän ja kun katsoin siskon posliiniksi ajettua pillua näin häpyhuulten paisuneen kiimasta ja häpyhuulten välin kiiltävän kosteudesta.

Kysyin pikkusiskoltani oliko sen äijän kyrpä tehnyt hyvää, vaikka ei kovin iso ollutkaan? Siskon vastausta ei nyt seurannutkaan vyön sivallus, vaan siirsin käteni siskon ihanan tiukalle pepulle ja hyväilin sitä isoilla käsilläni. Sitten kysyin siskoltani antoiko hän pomonsa laskea spermat sisään. Sisko ei vastannut, mutta nyökkäsi. Käytätkö sinä edes ehkäisyä, vai aiotko pamahtaa paksuksi pomollesi, kysyin. Onhan mulla pillerit, en kai mä muuten olis antanut sisko vastasi.

Siirsin käteni hyväilemään siskon reisien sisäpintaa ja kysyin onko pikkusisko koskaan saanut todella isoa kalua. En niin isoa kuin sulla on sisko vastasi. Mä olin silloin viistoista ja vielä neitsyt kun näin mökin parvelta kun sä panit sitä ekaa tyttöystävääsi Lottaa tuvan vuodesohvalla sisko vastasi.

... Jussi Paina spermas syvälle äitis pilluun: Kun sitten hetken kuluttua menin makuuhuoneeseen, oli siellä pikkusiskoni alasti kontallaan sängyllä. Vietimme kesälomaa mökillä ensimmäistä kertaa kaksistaan siskoni kanssa. No sehän sopi minulle, siirsin käteni siskon lanteille ja panin yhä kiihtyvään tahtiin. Olin silloin vuotias, lopettanut juuri lukion ensimmäisen luokan. Oma kiimani oli jo niin voimakas, että kaikki estot hävisivät. Minä vastasin, että voinhan toki lähettää kuvat Mikalle, mutta tuskin sinä pienestä isoveljen kuritusleikistä kuolet, kun sentään eilen annoit pillua, sille isomahaiselle äijälle. Isosiskoni oli vuotias, nimeltään Päivi ja opiskeli terveydenhoitajaksi, mutta hänelläkin oli juuri kesäloma alkanut. Tämä jää pelkästään meidän kahden salaisuudeksi. Kysymättä lupaa siskoni alkoi sivellä vatsani lihaksia pyörittävin, tunnustelevin liikkein ja siirsi kätensä vähitellen rintaani kohti hyväillen sitäkin. Pillun hyväily sai siskon hengityksen tihentymän ja lantion liikkumaan sormeani vasten, pikkusiskon pimppi ilotyttö. Itse käytin mökillä yleensä vain lyhyitä shortseja.

AMATÖÖRI PORNO KUVAT VENEZUELA ESCORTS

Seksi saappaat gay sex massage