naista panettaa prostituutio kokemuksia

Eräs nuori mies lähestyi tyttöä ja pyysi tätä kanssaan jäätelölle. Karla ei nähnyt ehdotuksessa mitään uhkaavaa ja lähti miehen mukaan. Nuori mies alkoi kertoa elämästään ja väkivaltaisesta perhetaustastaan, johon Karla pystyi samaistumaan. Hän oli aina tuntenut olevansa etäinen omien vanhempiensa kanssa. Lisäksi eräs perheenjäsen oli hyväksikäyttänyt tyttöä, kun tämä oli ollut vain 5-vuotias. Nuori mies kutsui Karlan matkustamaan kanssaan läheiseen kaupunkiin, mutta tyttö epäili, etteivät hänen vanhempansa sallisi moista.

Nuoret vaihtoivat numeroita, ja viikon taivuttelun jälkeen Karla lupasi lähteä matkaan ilman vanhempiensa lupaa. Mies tuli hakemaan Karlaa tuliterällä luksusautolla, mikä teki nuoreen tyttöön vaikutuksen. Karla ei pannut vastaan, vaikka mies kertoi suunnitelmien muuttuneen: Kun he pääsivät perille, vastassa olivat miehen serkut.

He kertoivat, että poika oli rakastunut minuun ja suunnitellut yhteisen elämämme: Sen jälkeen aloin pelätä, Karla kertoo haastattelussa. Ensimmäisten kuukausien ajan mies oli ihana ja hukutti Karlan lahjoihin.

Hurmausyrityksistä huolimatta Karla haistoi palaneen käryä alusta asti: Kun Karla lopulta tajusi asioiden oikean laidan, oli liian myöhäistä. Painajainen oli jo alkanut. Mies pakotti Karlan myymään itseään neljän vuoden ajan. Hänen piti tehdä töitä aamukymmenestä keskiyöhön. Ainoastaan paritus ja seksin myyntiin pakottaminen ovat asioita, joita en hyväksy. En tuomitse itsenäisten yrittäjien harjoittamaa prostituutiota, tuomitsen parituksen.

Ota silmä käteen ja osoittele vasta sitten sormella. Kyllä Suomessa on naisia jotka ostavat seksiä nuorilta miehiltä. Koulukaverini tienasi lukioaikana rahaa keski-ikäisiä tätejä panemalla. Muutama hänen asiakkaansa tuli meiltä muiltakin kyselemään: Eräs kyselijöistä oli vielä kaupungin koulutoimen hommissa ja törmäsin häneen myöhemmin lukion oppilaskuntajuttujen takia.

Itse olin tapahtuma-aikana jo vuotias, mutta muut olivat alaikäisiä. Tuosta "bambusta" muistui mieleen että tädeillä oli tapana puhua nuorista kundeista "tuoreena kurkkuna", en tiedä oliko se niiden oma läppä vai jotain suurten ikäluokkien slangia. Yhtyen Mansikkaan,no sanoihin ainakin, Honestman, saanen kenties liittyä seuraan, todistamaan tätä ylpeydellä suoritettua operaatiota.

Paljon olen kulkenut, ilman ollut reissuillani, ellei omaa ole mukana ollut. Kaipa se jotain kertoo kulttuurin muuttumisesta tämäkin. Se on hyväksyttyä kun muutkin niin tekevät. Tokihan prostituutiota sanotaan maailman vanhimmaksi ammatiksi, mutta en edelleenkään jaksa uskoa, että kukaan sitä "vapaaehtoisesti" tekisi. Toisen ollessa vahvempi - henkisesti tai fyysisesti - tai sitten rikkaampi, niin voidaanko puhua mistään vapaaehtoisuudesta.

Alisteisuudestahan siinä on kyse. Näennäeisen vapaaehtoisesti joku voi myydä itseään, mutta onko mitenkään eettisesti vahva perustelu se, että itseään myymällä pyrkii edes saamaan osan siitä mitä ostajalla jo on? Nimimerkkiä muistamatta joudun tunnustamaan eräälle edelliselle kirjoittajalle, että en ole ostanut seksiä enkä aio tulla ostamaan. Siemeneni saan liikkeelle "kuivina" kausina itsekin. Ajatus toisen ihmisen ostamisesta runkkaamisen välineeksi ei omaan maailmankuvaani mahdu.

Fyysisesti suurin osa miehistä on vahvempia kuin naiset. Ja heh, olisiko naiset sitten henkisesti vahvempia? Vapaaehtoisuudesta voidaan puhua aina silloin kun on vaihtoehtoja. Ja entäs tämä "näennäinen" vapaaehtoisuus? Se, että vaihtaako lopuksi raha omistajaa, sekö yhtäkkiä muuttaa koko jutun toiseksi? Vai onko seksi ylipäätään mielestäsi epäeettistä? Enpä usko, että seksiä ostava ajattelee "ostavansa ihmisen runkkaamisen välineeksi".

Muista kuitenkin, että näkemyksesi on hyvin subjektiivinen ja kaikilla meillä on omat näkemyksemme, ja ne voivat erota suuresti sinun maailmankuvastasi.

Elä kuten parhaaksi näet, mutta älä tuomitse muita. Olisi ollut kivaa jos olisit vaivautunut haastattelemaan edes yhden naisen joka on ostanut seksiä. Mikä juttu tää on? Siinä vaan kerrataan mitä telkkariohjelmissa, brittilehdissä on sanottu ja ai miten ollaan istuttu tietokoneen ääressä nettisivuja surffailen oikein öisin. Kylläpä kuullostaa jännittävältä ja vaaralliselta! Jos vähänkin näkisi vaivaa, niin aivan varmasti löitäisi naisia jotka nimettöminä voisivat kerota kokemuksiaa.

Onhan se sata kertaa kiinnostavanpaa luke mitä suomalaiset tylleröt ja Pitipuhtaan mummot kertovat tunisian tai Gambian seksimatkoilta, kun lukea jotain löysiä siitaatteja brittilehdistä. Onhan Helsingissä näitä baareja ja bailuja jossa on paljon neekereitä ja rumia naisia. Cityllä oli käsissään hyvä aihe, mutta vanhojen tutkimusten toistelu ja lainailu oli tylsää luettavaa.

Eikö Walter de Campin olisi voinut halvalla lähettää Turkkiin, esimerkiksi Marmarikseen tai Alanyaan? Näista paikoista olis kätevästi löytänyt suomalais-turkkilaisia pareja, joista käy heti selville millä pohjalla suhde liikkuu. Paikka todisti ainakin minulle että kyllä suomalaiset pirjot ja päivit osaavat homman siinä kuin heidän rakkaat aviomiehensäkin. Jos naiseni ilmoittaa lähetevänsä likkaporukassa Turkkkiin, niin tiedät missä parisuhteessasi mennään..

Jos ei sulla ole tarpeeksi teräviä saksia, minulla on leveäteräinen puukko ja näppärät kädet! Mikäpäs sitä kukaan on toista "tuomitsemaan". Tokihan joidenkin mielestä pedofiliakin on heidän oman maailmankuvansa mukaan hyväksyttävää Ok, ehkä rankka vertaus, mutta osin prostituutiossakin niin tyttöjen kuin poikien kohdalla lähestytään tätä aihealuetta.

Niin, ja runkkauksta hienompi nimityshän on itsetyydytys. Kahdenvälisessä seksissähän on useimmiten tavoitteena tuottaa tyydytystä myös partnerille. Seksiä ostettaessahan tämä on varmaankin aina päällimmäisenä mielessä: Todellakaan tuo pedofilia-viittauksesi ei sovi tähän millään tavalla. Itseasiassa naurettava veto sinulta. Ei ole järkeä edes verrata lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja kahden aikuisen ihmisen yhteisymmärryksessä tapahtuvaa maksullista seksisessiota.

Niillä ei ole mitään yhteistä. On päivänselvää, että pedofilia on väärin. Samoin paritus on väärin, se on ihmisen hyväksikäyttöä. Se, että prostituutio ilmiönä käsittää myös paritusta ja pedofiliaakin, on valitettavaa, mutta nämä ikävät piirteet eivät tee prostituutiosta kokonaisuudessaan tuomittavaa. Ja mitä tuohon runkkaamiseen tulee.. Itse asiassa luulen, että miehille noin keskimäärin on oleellisen tärkeää, että he voivat tuntea olevansa hyviä rakastajia.

En jaksa uskoa, että se asenne olisi kovin erilainen, vaikka seksistä maksaisikin? Sinä luulet, että seksiä ostettaessa päällimäisenä mielessä on runkkaaminen. Minä taas epäilen, että siinä on kyse hyvin monista eri asioista, ja ne asiat vaihtelevat tyypistä toiseen.

Minua on aina ihmetyttänyt ihmiset jotka puhuvat prostituoiduista "yrittäjinä". Se ei ole sana joka itselleni tulee ensimmäisenä mieleen. Huumeitahan siinä useimmiten rahoitetaan. Helvetti, että täällä on naiveja aikuisia. Ja puhumattakaan siitä, että maailmassa on kymmeniä miljoonia lapsiseksiorjia - palvelemassa lähinnä miespuolisia raiskaajia.

Heistä hyvin suuri osa juuri Aasian maissa. Siinä on vissi ero. Siis sillä maksaako joku Jamaikalla lomaileva "vanhempi täti" jollekin rakkauden ja ihailun sanoja viljelevälle nuoremmalle miehelle ruoat ja juomat ja vähän taskurahaa koko loman kestävästä yhteisestä hauskanpidosta. Nämä seksiorjalapset myös varttuvat ja ovat sitten joskus niitä 2-kymppisiä, jotka naivat rahasta isänsä ikäisiä.

Tultuaan sitä ennen lähes koko lapsuutensa ajan raiskatuiksi niiden isoisiensä ikäisten länsimaalaisten miesten toimesta. Väite että prostituutiolla hankitan rahaa huumeisiin on kyllä aika pitkälti ledenda.. Tunnen noin kymmenkunta suomalaista "seuralaista" joista kukaan ei käytä huumeita.

Poikkeuksia on mutta ihan paskan jauhamista on että kaikki prostituoidut olisivat narkkareira. Heittelet sitten faktoina asioita, joista sinulla ei ole mitään tietoa, vaan pelkkiä mielikuvia. Ylipäätään tämä tuntuu olevan asia, josta ihmisillä on erittäin vahvoja mielipiteitä, mutta ei tietoa. Minua henkilökohtaisesti kiinnostaa prostituutio ilmiönä ja olen mm. Ensinnäkin prostituoitu ei aina ole parikymppinen. Itse arvioisin, että Suomessa suurin osa prostituoiduista ovat n.

Asiakkaat eivät aina ole vain viisikymppisiä, eivätkä rumiakaan. Sellaisen väittäminen on naivia. Ehkä Suomessa keskivertoasiakas on nelikymppinen, tavallinen mies.

Ja sekin on erittäin naivia väittää tietävänsä, että kukaan ei tahtoisi harrastaa seksiä itseään huomattavasti vanhemman ihmisen kanssa. Voit puhua omasta puolestasi. Onhan olemassa parisuhteitakin, joissa on suuret ikäerot. Toisekseen on turhaa puhua ikäeroasiasta prostituution yhteydessä niin kauan, kuin kyseessä on kaksi täysi-ikäistä ihmistä. Ja sitten tämä väitteesi, että prosituutiolla rahoitetaan useimmiten huumeita. Mistäs hatusta tämänkin vetäisit? Totta on, että monet narkkarit ajautuvat myymään seksiä, mutta väittäisin, että Suomessa huumeita käyttävät prosituoidut ovat vähemmistö prostituoitujen joukossa.

Suosittelen muuten lukemaan läpi The Economistissa julkaistun ansiokkaan artikkelin, joka lähestyy aihetta harvinaisen avoimin mielin: Lisäksi suosittelen lukemaan kirjan "Miesten paratiisi", joka kertoo Thaimaan tavoista.

Ja eipä varmaan tekisi haittaa ottaa selvää myös ihmisen seksuaalisuudesta ja sen eri ilmentymismuodoista. Krisse, olet oikeassa, kirjoitin väärin. Alun perin tarkoitin että, ensimmäisestä kirjoituksestasi jäi vaikutelma, jonka mukaan näet prostituution ongelmat aika perinteisien mallin mukaan.

Kärsijöitä ovat naiset ja lapset. Jos SINÄ sen sijaan ostaisit seksiä niin se olisi eettisesti parempi juttu, koska "ovellasi on muutenkin jonoa". Minäkin varmasti olisin ovellasi, jos tietäisin missä ovesi on. Eli onko nainen arvokkaampi sukupuolensa perusteella?

Entäs kuinka paljon sukupuolitaudit leviävät näillä seksinostomatkoilla..? Nyt varmaankin joku toteaa, että kondomithan ovat olemassa, mutta asia kun ei ole niin yksinkertainen. Osoittavathan jo tilastot, että sukupuolitauteja on ihan kivasti liikkeellä, joten ihmisistä osa on sitten niin tyhmiä, etteivät käytä kortsuja. Ja vaikkei olisi tyhmäkään, voi sukupuolitaudin saada silti: Kun nyt seksikin kansainvälistyy, Suomessa varmasti lisääntyy myös HIV.

Kiitti vaan, kun toitte tuliaisia, joita voi jaella vielä monelle ja monen vuosikymmenen päästä. Ja vaikka kortsua käyttäisikin, se voi mennä rikki: Ja kyseessä oli kyllä vakisuhde, ei mikään maksettu seksikokemus. En edes harrastaisi yhdenyönsuhteita. Ja siitä on turha valittaa kenenkään, sillä se on minun oma näkemykseni. Jos en saisi rakkautta, hankkisin muita sosiaalisia suhteita tavallista enemmmän, tai ainakin koiran ja sauvan Vaikkakin luulen, että moni muukin ajattelee minun laillani - ja että City-lehden lukijakuntaan kuuluu keskivertoa enemmän joka puolella estoitta pökkiviä ei tartte kenenkään ymmärtää henk.

Ja vielä lopuksi varmuuden vuoksi muistuttaisin, että kaikki suomalaiset naiset, joilla on ulkomaalainen mies köyhemmästä maasta, eivät ole "ostaneet" miestään Aito rakkauskin on kansainvälistä, ei vain seksi. Tietoni ovat peräisin omilta kavereiltani ja pro-tukipisteestä. En tiedä mitä asiasta sanotaan kirjoissa ja artikkeleissa. On niitä vanhempiakin prostituoituja, mutten puhu heistä koska en tunne heidän maailmaansa. Anteeksi, tuli vähän liikaa naisnäkökulmaa edelliseen kommenttiin, siksi lisäys: Siis tietty sellaisia naisia ja miehiä on, mutta en yhtään tiedä, minkä verran.

Ja missä menee edes raja "ostetun" ja "ei-ostetun" välillä? Tuskin kovin moni "ostaja" itse edes ajattelee kirjaimellisesti ostaneensa puolisonsa Toivottavasti puoliso ajattelee samalla tavalla ja ovat molemmat onnellisia yhdessä.

Ihmettelen tässä kuinka toisten mielipiteitä ollaan valmiina arvostelemaan, tietenkin on ihmeellistä kuinka eräät esittää omat olettamukset faktoina ilman tietoa ja yleensäkin yleistetään käsittämään koko ryhmää Vähemmistöryhmät unohdettu, onko olemassa hyväntekeväisyysjärjestö joka huolehtii esim.

Valitettavasti näillä kirjoituksilla ei prostituutiota vähennetä eikä asennetta, erillaisiakin. Positiivisen tasa-arvokehityksen mukana tulee aina myös muutama negatiivinen ilmiö. Olen aina ollut siinä luulossa, että nainen kun nainen saa aina yhden miehen mukaansa suhteellisen pienellä vaivalla.

Ei välttämättä sitä Casanoovaa, mutta jonkun kiimaisen kollin kuitenkin. Mies puolestaan saa vonkaa ja varoa minkä pystyy ilman mitään takeita saaliista. Sanotte naiset mitä sanotte, mutta näin se asia on. Jos pistettäisiin yksi nainen kuiskaamaan clubissa oleskeleville heteromiesten korvaan että "mua panettaa, lähdetäänkö? Tästä johtuen monet miehet kokevat horon olevan paljon "järkevämpi" vaihtoehto, sillä tiedät mitä saat ja takuuvarmasti.

Jutun mukaan naiset eivät halua suoranaisesti ostaa seksipalvelua mieheltä, koska tämä olisi jotenkin itseään alentavaa tai moraalittomampaa. Jokainen tehköön niinkuin parhaakseen näkee. Prostituutio ei ole mihinkään poistumassa. Ainakaan niin kauan kun elämme onnellisen monogamian illuusiossa. Tarkoittanet kehitysvammaisia, mm rull-hupsista Jos siis oletetaan etta romanttinen rakkaus johtaa seksiin.

Ihan samantekevää, kunhan ko. No tuskinpa ne elämäänsä tyytyväiset prostituoidut sinne pro-tukipisteeseen soittelevatkaan Luetko hei vielä uudestaan mitä kirjoitin??? Prostituutiossa on ongelmia ja suurin osa niistä kohdistuu naisiin ja lapsiin. Eettisesti tilanne on ok silloin, kun prostituoitu on täysi-ikäinen, mukana omasta valinnastaan eikä tilitä tuloistaan osinkoja parittajalle. On aivan sama, onko prostituoitu mies vai nainen, kunhan em. Mutta tapauksissa joissa eivät täyty, on oletettavasti riistetyn asemassa nainen tai lapsi?

Vai väittäisitkö, että miesprostituoituja olisi paljonkin siinä asemassa? VOI olla, että onkin, mutta ainakaan sellaista ei ole tietääkseni uutisoitu, toisin kuin lasten hyväksikäyttöä ja parituskeissejä. Sen lisäksi, että liikuntarajoitteiset voivat pariutua keskenään, ovat monet heistä myös pariutuneet ihan tavismeiningillä ilman osto- ja myyntitoimia ns. Kyllä varmaan joo, mutta voisi olettaa, että heillä on keskimääräistä vaikeampaa löytää seuraa?

Ainakin voin henkkoht tunnustaa, etten voisi kuvitella aloittavani parisuhdetta liikuntarajoitteisen kanssa. Juttu olisi eri, jos suhteen aikana kumppani menettäisi liikuntakykynsä. Tosin ei ne kaikki silloinkaan jää rinnalle. Mutta en todellakaan sanois, että mikään elämäntilanne pakottaisi ketään ostamaan seksiä. Se on jokaisen oma valinta, että haluaako sellaista edes ajatella vaihtoehtona.

Tokihan runkkaajille on kehitetty kaikennäköisiä apuvempaimia siemenen liikkeelle saamiseen. Nämäkin maksavat rahaa ja lopputulos lienee taattu. Runkkaaminen kuitenkin ritan mielestä muuttuu joksikin muuksi, kun tämä raha sijoitetaan elävään ihmiseen. Silloin ovatkin hallitsemassa jotkin ylevämmät periaatteet kuin vain oman tyydytyksen saaminen? Seksihän on toki tarve joka vaihtelevalla menestyksellä on varmasti kaikilla olemassa. Perustarve se ei kuitenkaan ole. Kukaan ei tietääkseni ole seksin puutteeseen kuollut.

Miesten ja myös naisten mielessä voivat olla moninaiset asiat, joita he seksiä ostaessaan hakevat. Siitä huolimatta en voi välttyä ajatukselta inhimillisen olennon esineellistämisestä rahan näin vaihtaessa omistajaa.

Se jolla on varaa ostaa siltä jolla sitä varaa ei välttämättä ole. Näin teen itsekin, enkä kieltämättä jatkossakaan voi ihaillen katsoa miestä tai naista joka tunnustaa seksiä ostaneensa. Hieman vanhana, mutta kuitenkin aina ajankohtaisena vertauksena voi aina kuvitella miltä tuntuisi, jos oma lapsi kertoisi hankkivansa elannon myymällä seksiä.

Sitten jos voi todella sydämestään sanoa sen olevan ok. Runkkaaminen ja seksiseurasta maksaminen eivät ole synonyymejä.

Miksi tähän muuten pitää sotkea jotain "yleviä periaatteita"? Kertoisitko tarkemmin, että mitä nämä ylevät periaatteet mielestäsi seksin yhteydessä noin yleensä ovat?

Esineellistämis-kommenttisi on vähän ontto, sillä katsopa ympärillesi ja mieti, että minkälaisessa maailmassa elät. Paremminkin voisit natista esim. Lopuksi vielä kommentoisin tätä viimeistä argumenttiasi.

En minä todella sydämestäni voisi sanoa senkään olevan ok, jos lapseni tahtoisi vaikka palomieheksi. Sen verran vaarallista hommaa se on. Silti olen sitä mieltä, että palomiehiä tarvitaan. Minusta tuntuu, että seksipalveluista saarnaavat aina ne, jotka itse jo saavat seksiä tai eivät pidä sitä elämässään kovin tärkeänä kuten kommentti perustarpeesta edellä osoitti. On helppo huudella aidan toiselta puolelta.

Onneksi joku sentään otti puheeksi tärkeän seksipalveluja käyttävän ryhmän - ne jotka eivät muuten seksiä saa. Mitäpä jos juuri sinä olisit niin epäedukkaasti mutoutunut, ettei baareista, harrastuksista tai edes kirjastoista löytyisi ketään sinun kanssasi petileikkeihin haluavaa? Mitä jos seksi juuri sinulle olisikin perustarve tähän täytyy vielä lisätä, että sen suurempaa perustarvetta ei taida olla - aika huonot odotukset lajilla selviytyä ilman seksiä?

Olisitko onnellinen vuotias neitsyt? Olisitko saavuttanut tasapainon elämässäsi ilman toisen ihmisen kosketusta? Helppo olla tekopyhä, eikä totta, kun itseltä ei mitään puutu? Helppo siirtää naisten kohteluun liittyvät ongelmat suuren tuulimyllyn - seksikaupan - syyksi. Eikö seksikaupassa esiintyvä naisten hyväksikäyttö ole seuraus ennemmin kuin syy? Poistetaanko syy poistamalla seuraus? Seksipalvelujen vastustamiseen näyttää liittyvän muutama erityyppinen argumentti: Keskimmäiset argumentit voidaan laskea ihmisten tarpeeseen syöttää omia moraalikäsityksiä toisille.

Seksi ja rakkaus varmasti kulkevat käsi kädessä silloin, kuin rakkaus on olemassa kahden henkilön välillä, mutta seksiä ilman rakkautta on maailma täynnä - jopa erittäin hyvää seksi. Eli että seksi vaatisi rakkauden ollakseen "hyvää" ja "oikeaa" on naurettava ja hyvin itsekeskeinen väite. Raamattuasiaan ei voi muuta todeta, kuin että maamme on maallinen eikä sen lait tai moraalikäsitykset pitäisi perustua minkään uskonnon käsityksiin oikeasta ja väärästä.

Järjen tulisi ohjata näitä ajatuksia, ei vuotta vanhan kirjan. Vaikeampia asioita ovat ensimmäinen ja neljäs. On ehdottoman totta, että naisia ja niin poika- kuin tyttölapsiakin käytetään hyväksi ja myydään jopa orjina ympäri maailman.

Yleensä ilmeisesti parempaa elämää etsivät naiset tai köyhien perheistä lähteneet lapset joutuvat uhreiksi. Tällaisen toiminnan kitkeminen on tärkeää. Suomessa tähän voidaan tosin puuttua myös kieltämättä seksipalveluja. Huumeiden käyttö ja muu rikollisus liittynevät kahdesta syystä seksipalveluihin - toisaalta rahan tarve ajaa naiset ja miehet helpon toimeentulon perään ja toisaalta seksibisneksen laittomuus tietysti houkuttelee sen piiriin rikollisia vrt.

Sukupuolitaudit leviävät niin kauan kuin ihmiset harrastavat seksiä ilman asianmukaista suojausta. Suomessa toimivien ilotyttöjen aiheuttamista epidemioista en ole kuullut, mutta ulkomaille lain kouraa pakoon lähtevät seksituristit onnistuvat tartuttamaan itseensä tauteja. Mitään pätevää itse seksin myymiseen liittyvää argumenttia ei ukkoylijumalan kiellon lisäksi ole esitetty. Ihmiskauppa ja orjuuttaminen on kielletty joka tapauksessa - sen kitkeminen vaatii viranomaisten toimia.

Huumeiden käyttö ja muu rikollisuus samoin. Prostitutio ei, kuten joku yllä mainitsikin, katoa mihinkään kielloilla, kuten jenkeistä voidaan huomata. Käytännössä lieveilmiöistä ja rikollisuudesta päästäisiin parhaiten laillistamalla ala ja valvomalla seksibisnestä kuten mitä tahansa palveluammattia. Kun alalle muodostuisi järjestelmä, olisi tämän ulkopuolella olevien vaikea toimia jo pelkästään sisäisen valvonnan johdosta vrt. Laittomuuksiin syyllistyvä voitaisiin tuomita kyseise rikoksen johdosta eikä niinkään seksiin liittyvästä toiminnasta.

Kun tarve on olemassa eivätkä järkisyyt estä, tulisi päinvastoin kuin tekopyhäpuolueiden edustajat haluavat, seksibisnes laillistaa.

Pois laittomuudet ja ihmisten hyväksikäyttö, kuten myös seksieläänsä turhautuneiden äärimoralistien saarnat. Ihan hyvä kirjoitus, mutta käytännön ongelmia et kyllä ottanut huomioon ylläolevaa lainaamani kohtaa esittäessäsi.

Ei tuo noin yksinkertaista olisi, kuin tunnut ajattelevan. Koska ulkopuolisten asenteet ovat mitä ovat, en usko, että alan naiset ja miehetkään haluaisivat mitään kuvailemasi kaltaista valvontaa.

Asiakkaat eivät yleensä tahdo jättää jälkeensä mitään merkkiä siitä, että ovat ostaneet ko. Eivätkä monetkaan seksiä myyvät tahdo tehdä julkiseksi sitä seikkaa, että tekevät niin. Vaikka olisi kuinka laillista. Ja ihan senkin vuoksi, että tapa ja tottumus pitää vanhat käytännöt yllä.

Eikä moralistien asenteita muuteta yhdessä yössä jos koskaan? En tunne ketään alalla työskentelevää, joten en tiedä mitä haluavat ja eivät halua. Kuitenkin silmiini sattui hiljattain tv-ohjelma, jossa esiintyi seksibisneksessä työskentelevien järjestön edustaja, eli jonkinlaista julkisuutta haetaan. Tiedät varmaan paremmin, kuinka moni ilotytöistä ja -pojista pitää esim tällaista järjestäytymistä tarpeellisena? Voisiko kuvitella, että järjestelmä suojelisi hyväksikäytettyjä naisia esim.

Mikseivät mielestäsi he tukisi järjestelmää? Laillinen ja valvottu järjestelmä on olemassa jo useissa maissa, esim. Yksinkertaista, mutta totta ja toiminnassa olevaa. Nyt tietysti joku kertoo miten hän oli jostain kuullut kaverinsa kaiman kertoneen, että sielläkin on ongelmia. Eittämättä, mutta onko niitä esim. Tähänkö haluamme oman yhteiskuntamme menevän?

Suomessa esimerkiksi huumerikollisuus ei viela ole rajahtanyt kasiin, eika huumeita nainollen tarvitse laillistaa. Samalla tavalla nakisin ettei prostituutio ole niin yleista suomalaisessa yhteiskunnassa etta sita varten tarvittaisiin erillisia valvontaelimia Helsingin kaupungin porttolalautakunta - jaettaisiinko jasenyys puoluepoliittisesti?! Eika yleinen prostituutio oikein suomalaisten psyykeeseen istuisikaan toivon. Ja se miksika poliisin yksikoita on nimetty ei kerro mistaan mitaan.

Eihan Helsingin huoltopoliisinkaan ajoista niin kauaa ole. Jarjestyspoliisiko Thai-hierontaa Kalliossakin nykyaan tarkkailee? Jonkun verran mualimaa nähneenä ja kaikentietävänä lausun seuraavaa tästä keskustelusta:. Nykyään jo reppumatkamestoissakin näkee jonkin verran maksullista versiota edellämainitusta ilmiöstä.

Pateettisia ovat tosin myös heebot, jotka esim. Aasiassa viettävät aikaa natiivien "tyttöystäviensä" kanssa. Mutta kyllä normaalinnäköinen länkkäri saa ilmasex mualimalla pimppua, joten se siitä puolustuksesta..

No minä en pätki kirjoitustasi enkä poimi sieltä irrallisia lauseita väärinymmärrettäväksi: Onaniaakin on joskus pidetty syntinä, mutta nykyään se on jo ihan terveelliseksi todettu harrastus seksuaalisten paineiden purkamiseen.

Kysymyshän oli se, muuttuuko tämä itsensä seksuaalisen tyydyttämisen hakeminen jotenkin paremmaksi, jos sen tekee ostamalla tämän itse tyydytyksen toiselta ihmiseltä. Onko se jotenkin parempaa ja ylevämpää tehdä akti rahalla maksettuna yleisimmin miltei tuntemattoman ihmisen kanssa. Onko siis eettisesti oikeampaa ostaa rahalla oma tyydytyksensä sen sijaan että epäeettisesti menee ns. Kun tuo ajaa ylinopeutta, niin minä voin ajaa vähän kännissä Tämä viimeisin kommenttisi soisi miltei jäädä ilman mainintaa, mutta jatketaan ns.

Seksuaalinen itsensä tyydyttämisen tarve on ilmeisesti mielestäsi verrattavissa tulipaloihin, joissa menetetään ihmishenkiä. Löytyy varmasti mahdoton määrä ammatteja, jotka ovat vaarallisia ja jollaisiin hakeutuminen ei ole vanhempien unelma.

Sinä kuitenkin olet ilmeisesti sitä mieltä, että on sama onko lapsi palomies tai prostituoitu - molemmat tehtävät ovat yhtä pahoja, mutta niitä tarvitaan. Puutteeseen ei vaan kukaan ole kuollut. Tuonne alun teemaan viitaten; kukin voi tyydyttää itse itsensä, miksi siis ei kukin voisi myös sammuttaa itse omat tulipalonsa. Tarpeiden tyydyttämisestä nyt voidaan puhua vaikka minkä asian yhteydessä, oli se sitten runkkaamista, seksin harrastamista, rakastelua, syömistä, juomista,nukkumista tai mitä tahansa.

Se ei tarkoita sitä, että voisit tämän yhtäläisyyden varjolla vetää yhtäläisyysmerkkiä runkkaamisen ja seksin ostamisen väliin, vaikka molemmilla tavoilla tarpeita tyydytetäänkin. Ne nyt kuitenkin ovat eri asioita ja on harhaanjohtavaa käyttää niitä synonyymeina. Ja kysymys ei missään vaiheessa ole ollut, että "muuttuuko tämä itsensä seksuaalisen tyydyttämisen hakeminen jotenkin paremmaksi, jos sen tekee ostamalla tämän itse tyydytyksen toiselta ihmiseltä" kuten asian ilmaisit.

Miksi mielestäsi tässä ylipäätään pitäisi vertailla itsetyydytystä ja seksin ostamista? Ja mitä tarkoitat, kun sanot "paremmaksi"? Tuntuuko se paremmalta vai? Edelleen jatkoit, että "Onko se jotenkin parempaa ja ylevämpää tehdä akti rahalla maksettuna yleisimmin miltei tuntemattoman ihmisen kanssa.

Mitä hemmettiä sä oikeen selität? Taitaa se kädelle meno olla sun mielestä sitten jotenkin epäeettistä vai? Ja edelleen, mikä tä ylevyys-teema sulla oikein on? Miksi pitäis olla ylevää? Ja sitten näitä sun juttuja "Kun tuo ajaa ylinopeutta, niin minä voin ajaa vähän kännissä Mielestäni kyllä mainokset ja prostituutio esinneellistävät kutakuinkin samalla tasolla, mutta esim. Tuossa ei ollut kyse lainkaan siitä, että onko ko.

Suoraan sanottuna en tahtoisi lapseni ryhtyvän tv-luvantarkastajaksikaan. Syynä ei sitten ole vaarallisuus tällä kertaa. Olen sitä mieltä, että molemmat ovat vaarallisia ammatteja ja prostituutio on vielä sen lisäksi halveksittu ammatti joidenkin silmissä.

Tietty sitä toivoisi, että oma lapsi olisi vaikkapa huippusäveltäjä tai menestynyt pankinjohtaja. Lapseni saisivat itse päättää, mitä haluavat tehdä ja tärkeintä olisi, että kukin tekisi omat valintansa itse, ilmat että kukaan tulisi tyrkyttämään omia moraalikäsityksiään.

Vanhempana varmaan olisi aika vaikeaa seurata vierestä, jos oma aikuinen lapsi tekisi valintoja joita ei itse osaisi ymmärtää, mutta niinhän se on, että aikuiset ihmiset tekevät päätöksensä itse. Siis jos mainokset esineellistävät ihmistä yhtäpaljon kuin prostituutio, prostituutiokin on hyväksyttävää? Eli siis jos jokin paha asia on hyväksyttyä, toisen samantasoisen pahan asian on myös oltava hyväksyttyä? En muuten ymmärrä, miten mainokset niin hirveästi esineellistäisivät ihmisiä. Jos mainoksessa esitetään ihminen, joka vaikka leikkaa nurtsia ruohonleikkurilla ja sanoo leikkurin olevan hyvä, niin miten siinä esineellistetään?

Siis jos se leikkuri on sen ihmisen mielestä hyvä ja niin pois päin. Toinen seikka, "pahojen" ja kiellettyjen asioiden vertaaminen tekstissäsi.

Onko tosiaan parempi, että ylinopeutta ajava, toisten turvallisuudesta täysin välinpitämätön kusipää ajaa vaikka lapsen kuoliaaksi kun ei ehtinyt jarruttaa tarpeeksi ajoissa, kuin että liikenteessä kännissä törttöilevä sen tekee? Miten ylinopeus on sallittavampaa kuin rattijuoppous?

Ja miksi töistä lintsaaminen on sallittavampaa kuin varastaminen? Onko omalta työnantajalta varastaminen sallittavampaa kuin vieraalta kauppiaalta varastaminen?

Tekevätkö ihmiset tällaisia luokitteluja jollain lailla kielletyistä asioista? Mikä siinä kuviossa on parempaa? On varmasti muutamia prostituoituja, jotka tekevät työtä ilman minkäänlaista pakkoa joskin HENKILÖKOHTAINEN mielipiteeni on, että heillä on jonkinlainen sielullinen vamma , mutta aivan takuuvarmasti ylivoimaisesti suurin osa prostituoiduista joutuu myymään itseään jonkinlaisen pakon edessä tällä en tarkoita pakottavaa parittajaa tai huumeorjuutta; pakkoa on monenlaista muutakin.

Tällöin kyse on auttamattomasti hyväksikäytöstä ja riistosta. Sitten vielä kommentoisin tuota vammaisten tai muiden muuten seksiseuraa saamattomien seksitarve-juttua. Jos kukaan nainen ei enää haluaisi olla prostituoitu sanotaan vaikka että kenelläkään ei olisi siihen minkäänlaista rahallista pakkoa eikä maailmassa olisi enää yhtäkään huoraa, vammaisilla ja niillä muilla olisi kuitenkin oikeus seksiin, vai kuinka?

Kuka silloin pakotettaisiin "hoitelemaan" heidät? Luulenpa, että vammaiset itse loukkaantuisivat, jos heitä käytetään perustelemassa prostituution tarpeellisuutta; näin olen ainakin käsittänyt. Itse jo ajattelin jättää asian kääntelemisen sikseen, kun virtuaalista rautalankaa ei ole vielä keksitty: Kiitoksia kuitenkin edellisen kirjoittajalle verbaalisesti itseäni selkeämmästä vastauksesta.

Onhan se hienoa, että ihmiset osaavat lukea. Voi jospa he vielä ymmärtäisivät lukemaansa. Suurin osa ylinopeutta ajavista taitaa ajaa vain hieman ylinopeutta, törkeiden ylinopeuksien ollessa vähemmistönä. Rattijuoppouden raja on 0,5 promillea. Näistä lähtökohdista voidaan lähteä miettimään, että minkälaisia vaaratilanteita noin keskimäärin ylinopeutta ajavat liikenteessä aiheuttavat, ja minkälaisia tilanteita rattijuopot aiheuttavat määräänsä nähden? Mikähän olisikaan kaikkien ylinopeutta ajavien joukosta kuolemantuottamuksen välinpitämättömyydellään aiheuttaneiden henkilöiden suhdeluku?

Entäpä kaikkien rattijuoppojen vastaava? Ja tämä työnantajalta varastaminen Voihan joku lintsata vaikka kotitöistä? Töitä nekin, vaikka ilman palkkaa? Tai käydä useammin tupakkatauoilla kuin oikeasti saisi. Mutta se ei ole samalla tavalla varastamista kuin kaupasta varastaminen.

Toki on väärin käyttää vaikka työaikaansa täällä Cityn sivuilla pyörimiseen sen sijaan, että tekisi tiivistahtisesti töitä, mutta ei se sentään varastamiseen rinnastettavissa ole. Eikä se ole poliisiasiakaan, kuten kaupasta varastaminen olisi. Heh, täytyy muuten toivoa, että itse käytit ruokatuntisi tms.

Tai ehkä olet työtön tai sinulla on joku muu perustelu. Toivottavasti tunsit tarvittaessa omantunnon kolkuttavan. Kirjoitit, ettet ymmärrä miten mainokset esineellistävät ihmistä. Taidatkohan edes tietää mitä esineellistäminen tarkoittaa? Vertauksesi ruohonleikkurimainokseen oli lähinnä huvittava.

Millä muuten perustelet, että seksin ostaminen olisi "useimmiten taatusti" riistoa? Ketä riistetään ja kuka riistää? Mistä sinä "tiedät" asian olevan niin? Kysyit, että "Tekevätkö ihmiset tällaisia luokitteluja jollain lailla kielletyistä asioista? Yleensäkin asioiden ymmärtämisen prosessi lähtee liikkeelle vertailusta.

Uudet asiat ja näkökulmat suhteutetaan vanhaan tietoon ja kokemuksiin. Täytyy sanoa, että olet aika sairas ihminen, jos et näe eroa tuossa. En sano, että tuo ensimmäinenkään vaihtoehto olisi mikään ideaalitilanne, mutta maailmahan ei ole idealistinen paikka.

Aina pitää pyrkiä hyvään ja ensimmäisenä pitäisi puuttua pahimpiin asioihin. Esimerkissäsi tuo jälkimmäinen olisi aivan erityisen kammottava tilanne, huomattavasti pahempi kuin ensimmäinen. Se, että koet vapaaehtoisesti prostituutiota harjoittavan ihmisen sielultaan vammautuneeksi kertoo sinusta paljon. Etenkin kun kirjoituksestasi paistaa läpi, ettet tunne käytännössä yhtään prostituoitua ja tunnut ajattelevan asiaa täysin omasta näkökulmastasi, kykenemättä kuvittelemaan sitä, että kaikki eivät ajattele asiasta samalla tavalla kuin sinä.

Käytät paljon sanoja "takuuvarmasti", "taatusti", "auttamattomasti" jne. Mutta mielestäni et voi käyttää sellaisia sanoja ilman pitäviä perusteluita ja perusteluitahan sinulle ei ole.

Pohjaat kaiken vain mielikuviisi, jotka olet muodostanut tuntematta alaa. Tuli vaan mieleen, että tämä Outi Kosken luotsaama huostajuuskiista on aiheena samantyyppinen kuin tämäkin siinä mielessä, että miten ihmiset siihen reagoivat: Muuta yhtäläistä näillä ei sitten olekaan.

Vailla tarvittavia pohjatietoja ihmiset luovat tunteita herättävistä asioista vahvat mielipiteet, kykenemättä pitävästi niitä perustelemaan. Mutta tunteet ovat niin vahvat, että ne hukuttavat alleen kaiken muun.

Lopputulos tuo mieleen kiukuttelevan lapsen, joka sulkee silmät, peittää korvat ja mölisee, että ei kuulisi sellaista mitä ei tahdo kuulla. Sitä ennen ei ollut pienintäkään aavistusta turistipaikkoihin liittyvistä touhuista.

Toisen frendin kanssa lähinnä odoteltiin että päästään paikasta pois sillä aikaa kun kolmas frendi hommaili "ystävää". No yllättäen meillekin löytyi "ystävät" aika nopeasti. En ollut aluksi hirmu innostunut asiasta, ei jotenkin tuntunut oikealta. Ihmettelin että minkä helvetin takia he ovat niin ystävällisiä. Homman luonne selvisi kuitenkin nopeasti ja koska olin neitsyt niin ajattelin että mikä ettei: Siellä vietetyn parin päivän ajan ajattelin lähinnä että onpas mukavia tyttöjä, jotka vaan yrittävät päästä länsimaalaisen kanssa naimisiin ja saavat parin päivän ajan nauttia vähän paremmasta elintasosta.

Käväisimme mammojen kotonakin syömässä ja ihan hyvin näyttivät kaikki pärjäävän. Mammat hoitivat homman tyylikkäästi eikä mulle tullut vaikutelmaa että olemme seksituristeja, ei silloin eikä vieläkään. Ei kuitenkaan niin romanttista että olisin harkinnut jotakin vakavampaa, paitsi ehkä vähän pitempiaikaista lomareissua..

Toinen frendi kuitenkin ihastui mustaan magiaan niin paljon että he menivät myöhemmin naimisiin ja muuttivat suomeen naisen aikaisemmasta elämästä muistona olevien pikkulasten kanssa.

Kaverin hyvin tuntien se oli rohkea veto mutta varmasti oikea ratkaisu. Että tämmöistä, jotkut paheksuu, jotkut ei, itseäni ei kaduta yhtään. Yrität verrata prostituutiota missä tahansa ammatissa koettuun epämiellyttävyyteen.

Kyllähän puhelinmyynti koskettaa sellaisia inhimillisen elämän alueita, jotka ovat todella herkkiä. Etenkin puhelinmyyjäksi tulemisen murrosiässä ei ole varma siitä, mitä puhelinmyynniltä haluaa ja miten suhtautua esimerkiksi liian innokkaisiin ja kenties agressiivisinkiin asiakkaisiin. Puhelinmyyjänä kuitenkin saa sellaista kokemusta että itsetunto kasvaa ja sitten sen oikean asiakkaan löytäessään osaa myydä todella hyvin.

Onneksi kaikki ikävät kokemukset huonoista asiakkaista häipyvät ja luonnollisesti pysytään elämään onnellisina sen oikean asiakkaan kanssa. Ihminenhän on sellainen kone, että se pystyy jättämään taakseen kaiken tarpeettoman kokemuksen ja jälleen ratsastamaan onnellisena kohti auringonlaskua.

Sehän on sinun mielestäsi ihan kummallista, jos jopa rumat tytöt saavat seksiä. Ja kun ei kelpaa komeudestaan niin kuuluisiksi tulleille suomi-pojille, niin pakkohan sitä seksiä on jostain saada.

Miksiköhän tässä maassa kaikki naiset hinkuavat sen perään baareissa Pitää varmaan pistää kiertoon. Ei sitä taistelua siitä miekkosesta kukaan kestä, kun soittelevat ihan hulluina. Olisi ehkä syytä tarkistaa seuraavalta sivustolta kohdemaan tilanne, ennenkuin alkaa lähempään kanssakäymiseen:.

Tuollaisen toiminnan seuraukset kun kaatuvat oman itsensä lisäksi myös muiden kanssaihmisten ja veromaksajien päälle. Niin, olisi myös hienoa, jos ihmiset oppisivat kirjoittamaan niin kuin ovat tarkoittaneet asian ymmärrettäväksi Sanoit yksiselitteisesti, että ylinopeus on parempi asia kuin rattijuopumus etkä ruvennut mitään taulukoita esittämään ylinopeuden suuruudesta, yleisyydestä tms.

Mistä sitä voi tietää, mitä päässäsi liikkuu? Sanopa, missä menee raja liian suuren ylinopeuden kohdalla. Se onkin jo vaikeampaa, eikö?

Ja kyllä, minusta työnantajalta varastaminen ajankäytön muodossa on aivan yhtä paha kuin kaupasta varastaminen. Sanojasia lainatakseni, sinun täytyy olla sairas tai sanotaanko moraalikäsityksiltäsi omituinen ihminen, jos et näiden yhtäläisyyttä ymmärrä Minulla ei tarvitse olla mitään selitystä sille, miksi olen johonkin tiettyyn aikaan kirjoittanut viestini tälle sivulle.

Sanotaanko vaikka, että muut kuin omaan ajattelutapaansa rajoittuneet ihmiset kyllä ymmärtävät, että muunkinlaisia työaikoja kuin perinteinen virka-aika on olemassa. Tuo pahojen ja vielä pahempien asioiden vertailu on minusta ikävä asia, jose se tosiaan on niin. En ole pitänyt itseäni mitenkään erityisen "hyvänä" ihmisenä, mutta näitä juttuja lukiessa alkaa tuntua siltä, että olenkin melkoisen kunnollinen tyyppi. Totta kai teen itsekin asioita, jotka ovat omastakin mielestä "pahoja", mutta en todellakaan selittele niitä sillä, että muut tekevät vielä paljon pahempiakin juttuja.

Se ei mielestäni oikeuta yhtään mihinkään. Tämä maailma menee kammottavaan suuntaan, jos uudet asiat suhteutetaan aiemmin opittuun suoraviivaisesti ja vertaillen; silloinhan kaikki paha vain lisääntyy, mutta siinä ei edes nähdä mitään väärää, kun "ennen tehtiin näinkin pahoja juttuja".

Näen toki eron esimerkkini kahden huoran tapauksessa. Silti väitän, että molemmat ovat aivan yhtä väärin. Länsimaalainen ihminen ei mielestäni mitenkään voi mennä ostamaan köyhien huorien palveluita hyvillä mielin.

Tässä on mielestäni vastuu myös sillä ostajaosapuolella. Samanlaiset arvet voivat jäädä kummankin uhrin sieluun. Mielestäni myöskään huoraamisessa ei voi erottaa palvelua ihmisestä. Seksuaalisuus on niin henkilökohtainen juttu, ainakin useimmille. Miksi muuten raiskauksen uhrit voivat olla rikki koko elämänsä, vaikka he voisivat ajatella raiskausta aivan tavallisena pahoinpitelynä, josta suurin osa kuitenkin toipuu täysin?

Niin, minulla ei ole mielestäsi perusteluja. Jospa vaikka tutustuisit tuohon jo edellä esitettyyn artikkeliin:. Siitä voi lukea ihan tutkittua tietoa.

Ja totta kai mielipiteeni perustuvat käsityksiini prostituutiosta. Sinulla sitten ilmeisesti on omakohtaista kokemusta asiasta? Olet sitten se poikkeus, joka vahvistaa säännön: Missä ovat sinun perustelusi? Seksiturismissa on paljonkin pahaa alkaen prostituutiosta. Jos prostituutiossa on jotain pahaa se on alkanut jo aiemmin, siitä parittajasta. Prosituutiota se on kuitenkin ilman parittajaakin, eikä siinä mitään pahaa mielestäin ole.

Niin, tuostakin tottakai on monia mielipiuteitä. Kyllä mun mielestä vaan "intravaginaalinen masturboini" esim. Ja siihen on nimen omaan parempi käyttää maksettua seksiä, jotta se toinen ei vahingossakaan kuvittelisi että olisi kyse jostain muusta kuin masturboinnista.. Raiskauksen olen kokenut, ja tuntuu aika surkuhupaisalta puhua siitä tässä yhteydessä. Vaikka siinäkin yhdyntää tapahtuu ei sillä ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

Edelleen painotan että puhumme vapaaehtoisesta huoraamisesta. Olen antanut rikkaille miehille saadakseni luksusta. Ehkä olen sitten huora? En ole koskaan sellaisena itseäni pitänyt. Eikä pidä kukaan muukaan. Ystäväni eivät tiedä eivätkä varmaan arvaisi. Olen tavallista kauniimpi, lahjakas, vähän yli parikymppinen nainen. Ei minua kukaan pakottanut.

Jos olisi tilaisuus ja saisin paljon rahaa, luultavasti pystyisin siihen. Muistakaa kun puhutte, että omanne ja muiden kirjoitukset ovat väistämättä jossain määrin subjektiivisia. Ja lukekaa todella mitä muut ovat kirjoittaneet. Väsyttää niin monet tuollaiset fanaattiset tyypit jotka eivät innostukseltaan näe metsää puilta. Mikähän on vapaaehtoista prostituutiota. Sinä olet "antanut" rikkaille miehille luksusta saadaksesi. Olisitko sitten antanut, jos itselläsi olisi jo luksusta omasta takaa?

Tämän jutun konteksti jotain on jäänyt luennolla mieleen on seksiturismi. Kuten jo aiemminkin on todettu, kirjoitukset väkisinkin ovat subjektiivisia.

Kukin meistä rakentaa maailmankuvaansa, moraaliaan ja etiikkaansa omiin kokemuksiinsa perustuen. Sinunkin näkökantasi on subjektiivinen ja sitä varmaankin värittää se, että olet jo ehtinyt tekemään sitä rahasta luksuksen vuoksi. Kenties selittelet omia tekemisiäsi ja siksi haluat romantisoida koko käsitteen prostituutiosta. Sinulle se on ollut "hauskaa", miksipä se ei olisi sitä myös kaikille muille?

Tähän raiskaamiseen on pakko ottaa myös fanaattinen kommenntti. Olen todella pahoillani jos sinut on raiskattu, mutta ei se varmaan sen paremmallta tunnu itseään vähemmän vapaaehtoisesti myyvästä naisesta. Itse määrittelet kynnyskysymykseksi valikoidun asiakaskunnan. Mitäs jos joku tästä valikoidusta asiakaskunnasta ei sitten noudattaisikaan tehtyjä sopimuksia, vaan väkisin suorittaisi esim.

Olisiko se sitten raiskaus, vai miten sen voisi määritellä? Ruetkaa miehet tekemään itsellenne jotain niin saatte seksiä osapuolelta joka sitä haluaa kanssanne ihan ilman että täytyy maksaa! Tässä palataan vanhaan asiaan. Naiselle ei saa sanoa että hän on väärässä ja varsinkin osoittaa sen olevan niin. Mutta itse hän osoittaa jos mies on väärässä. Nainen tuomitsee jos mies käy seksi matkoilla mutta itse kieltää tekevänsä niin, tai jos tekee niin, niin se on hyväntekeväisyyttä, Ei prostituutiota.

Aika kaksinaismoralismia eikös vaan? Nyt tähän asti lukeneista naisista suurin osa jo varmaan hapuilee vihasta punaisina hiirtä vastaakseen tähän mun kirjoitukseen. No, myönnän itse että tuo oli vähän liian kärkkäästi yleistettyä.

Eivät kaikki ole tuollaisia. Ja ne jotka ovat eivät myönnä sitä ja suuttuvat. Näyttää siltä että täällä on niitäkin kirjoittajia jotka kirjoittavat vain ärsyttääkseen muita. Vai kuinka voi tulkita tekstiä "huoraa ei voi raikata" no huh En voisi itse edes vitsinä tuommoisia sammakoita suustani päästää Kannattais ehkä toisenkin kerran miettiä mitä suustansa päästää..

Mikään lääketieteellinen tutkimus ei ole todistanut, että seksin puutteeseen kuolee. Niin että turha perustella prostituutiota, oli se millaista hyvänsä, sillä että "kun ei muualta saa niin pakkohan sitä" jne.

Itse henk koht pidän mielen ja ruumiin heikkoutena seksihaluille addiktoitumista. Don't get me wrong, seksi voi olla kivaakin, mutta niin on moni muukin juttu joita ilman ei kuole. Sääliä pitäisi paitsi huoria, myös "palvelujen" ostajia Itse olen elävä esimerkki. Enkä edes katkeroitunut vanhapiika! Vain ihminen, joka on huomannut että seksi muiden kanssa on ihan yliarvostettua.

Kun on niin paljon mielenkiintoisempia juttujakin maailmassa kuin omat vehkeet. Varmaan näiden liikuntarajoitteistenkin mielessä saattaa olla jotain tärkeämpää kuin vain se, että mistähän sais edes joskus.. No miehistä varmastikin kaikki. Tunnetusti kun miehen seksiin pakottaminen on vaikeampaa kuin naisen. Onneks kaikki ei ole kylmiä ihmisiä ja ajattele tällä tavalla, mutta jos jollekkin ei seksi maistu se toki hänelle suotakoon.

Eihän kylmä ihminen tiedä mitä seksistä riippuvaisemmat henkilöt ajattelevat ja tuntevat. Elä itse ilman seksiä, mutta älä aatettas muille tyrkytä. Ei auta, vaikuttaa korkeintaan paikallisesti: Yksittäinen henkilö voi toki hygieniaa, tanssitaitoa, pukeutumista, viihdyttävyyttä ja fyysistä olemusta parantamalla saavuttaa aiempaa hieman paremman tuloksen. Seksin harrastaminen ei maailmassa kuitenkaan lisäänny eikä puute vähene, vaikka kaikki parantavat em. Tason noustessa valikointi tiukentuu samaa tahtia.

Tämä voi sinänsä olla ihan ok En ole ajatellut ostaa seksiä - puistattaa niin paljon nämä olen-nätti-vaihdan-seuraa-luksukseen -tapaukset, että en jotenkin osaa suhtautua rehelliseenkään huoraan hyvänä juttuna.

Muistelen kuitenkin hieman huvittuneena omia superjyrkkiä asenteitani vakiparisuhde-elämäni ajalta, jolloin oli hirveän helppoa olla paitsi siveä myös moralisti. Vahan menneen ajan heitto, vaan ei kovin kaukaa kuitenkaan: Esim Britanniassa viela luvulla muistaakseni ei aviovaimoaan pystynyt raiskaamaan, nainen kun oli antanut "ikuisen hyvaksyntansa seksiin" naimisiin menemalla.

Juu, tähän kommenttiin ja sen todenperäisyyteen voi kyllä suhtautua epäilyksellä En ole niihin erityisemmin perehtynyt, joten en voi valaista kirjoittajaa millään tutkimustiedoilla. Eräs ystäväni on pyöreä, ja hänen ulkonäkönsä näyttää viehättävän erityisesti tummaihoisia miehiä.

...

Treffit turku gogo express jyväskylä

Naista panettaa prostituutio kokemuksia Ja sitten tämä väitteesi, että prosituutiolla rahoitetaan useimmiten huumeita. Sinun ei tarvitse olla kanssani samaa mieltä tuon ihmisen sielunmaisemasta ja mahdollisista arvista; joskin on olemassa tutkimuksia aivan vapaaehtoisistakin huorista, joilla elämä näyttää menevän päällisin puolin ihan hyvin, mutta joilla kuitenkin on sitten varsinkin homman lopettamisen jälkeen ongelmia itsensä ja ympäröivän maailman kanssa. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Voit puhua omasta puolestasi. Hän oli aina tuntenut olevansa etäinen omien vanhempiensa kanssa. 1. elokuu Minulla on kokemuksia vain Luxorista. Huh ja . Kun panettaa koko ajan!" Sen sijaan harvemmin naisen suorittamaan prostituutioon liittyy. syyskuu Olen vuotias nainen, ja myönnetään se nyt tässä ; mua panettaa ihan kok Olisi kiva kuulla muiden naisten kokemuksia aiheesta:) 0. kesäkuu Prostituutio suomessa naista panettaa Se on lyhenne englanninkielen sanoista Girlfriend Experience ja tarkoittaa tyttöystäväkokemusta.

Erektio hieronnassa pornoa eläimen kanssa